Revenind insa la subiect sunt cam doua modalitati. Sa incepi un sarut pasional in care tu sa deschizi gura mai mult primul, ea va fi fortata, in principiu sa o deschida si ea mai mult pentru ca buzele sa se atinga cum trebuie. Sau ai putea sa incepi sa pui varful limbii tale intre buzele ei, ar trebui sa inteleaga ca vrei un french kiss si sa deschida gura mai mult.
Problema e ca multe fete si chiar baieti saruta mult prea cuminte, nu agreeaza deloc french kissing sau nu inteleg pur si simplu hint-urile.
Mda ai explicat cel mai bine, si mda e naspa cand fata, e tipu ala sarut prea cuminte si eu nu... dar asta e mai vedem dar ai zis bine
Mersi pentru funda. Si apropo, eventual daca nu si nu, poti face fix ceea ce fetele pretind de la barbati cel mai frecvent "sa comunice domle" Adica daca vezi ca nu se prinde, intreab-o si tu direct care-i problema. Bine nu asa ca un interogatoriu gen "auzi pui, nu ti-ar placea sa ne sarutam frantuzeste? sau nu -ti place asa?"
Eu cred ca ai vrut sa zici ca sa-ti intre si tie ceva nu sa-ti iasa )) (joke)
Te-ai gandit ca poate nu-i place sa deschida gura mai mult? Multumeste-te cu ce ai, nu-i mai rau sa nu ai?
Hai mai Mihaita si asa la 14 ani ai tai ai vrea si tu sa iti iasa ceva mai mult dar la ce te astepti tu de fapt.Sa vezi daca mai are dintisori de lapte fata.
De unde stii tu ca nu ma pricep si de unde stii ca e mica poate-i mai mare
Da cred ca vorbim impreuna si ne intelegem separat.Haidi Ceau ca m-am distrat cu tine.
Ce texte ai in tine, stai m-a linistit ca doar ma distrezi na, pierdere de timp cu tine, dar observ ca te deranjeaza ceva, ai ceva ca vreau sa fiu mai rapid si vreau sa fac niste chestii mai de mic, daca cand erai de varsta mea nu vroiai sa fi asa intraznet, asta e partea a 2-a fiecare e cum poate si cum vrea, dar degeaba vii cu chestii d`astea pe aici, am cerut sfaturi, nu sa vina unu care na, e si el cu 3-4 ani mai mare ca mine si vorbeste in texte de pe net, calmeaza-te ca iti distrugi tastatura degeaba, Bafta!
La asta nu prea ma pricep, dar din auzite, cred ca trebuie s-o deschizi mai mult Am o prietena care asa mi-a explicat: am deschis gura cat a deschis-o si el".In fine, nu prea pot ajuta ca nu am avut primul sarut
Mutubal întreabă: