O ademenesti cu bani intr-un colt intunecat, acolo-i dai un par in ceafa si in inconstienta ei ii tot repeti: "Vreau sa ies cu tine-n oras! Si tu vrei sa iesi cu mine-n oras!". Cand isi revine, o iei de brat si nah... te mai si umflii-n figuri ca ai salvat-o de pe mainile unui derbedeu(ca doar ea nu te-a vazut cand ai lovit-o...
O intrebi ce program are in weekend. Daca zice ca nu are program inca, spune`i sa iasa cu tine la un suc.
1. Invit-o cand esti fata in fata. Va vedea ca ai suficient sange in instalatie.
2. Nu te scuza ca vrei sa o inviti in oras.
3. zambeste si uite-te in ochii ei.
4. foloseste un truc simplu. Intreab-o de exemplu : cand esti ocupata sambata? Daca iti zice intre orele x si y poti sa continui spunandu-i... Super, eu la ora Z ma duc la un film si vreau sa vii si tu cu mine. Ce zici?
5. du-te chiar acum
Daca vrei sa inviti o fata in oras... trebuie sa ai talent in tine. sa stii ce sa vorbesti. nu sa stai ca prostu... de exemplu...sa incepi o gluma. ceva in genul ~" sti... cred ca suntem facuti unul pentru. altul" si sa o ti asa... daca fata te refuza... mai incerci... daca te refuza categoric... o lasi balta. dupa un nr de tel sau id (ceva)... daca il ai... esti norocos. poti sa continui la tel. eu nu folosesc texte care sunt deja uzate... incerc sa improvizez cat mai mult...
Pai nu te da smecher ca ai bani, masina,**** mare etc. fii u insuti. ca so inviti o intrebi astfel incat sa nu sune ca si cum ea ti-ar face tie o favoare (de ex : o sa marg in oras sambata hai cu mine) spune-i "sambata am de gand sa marg cu X Si Y la mall vrei sa vii cu noi? "daca zice nu asta e oricum te vei distra si fara ea
Eu as zice sa: uite vin maine in oras sa cumpar un cadou, si ma intrebam daca vrei sa vii cu mine sa ma ajuti sa il aleg mai bine iar daca ea accepta ai sanse mari daca nu asta e... Iar dupa ce iei cadoul (sa-i placa si ei) va duceti amandoi la un suc. apoi ii dai iei cadolul si ii spui ce simti tu pentru ea. la mine a functionat, dar acum depinde de persoana. oricum multa bafta.
Pai este foarte simplu ii zici cu, curaj si gata si daca nu accepta nu-i mare scofala pai nu te loveste nu iti face nimic primesti doar un refuz si ce mai is fete...nu?