anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa fac sa-l uit pe fostul meu prieten, ca nu-mi reusesc sa mi-l scot din minte

7 răspunsuri:
| Dizzydizz a răspuns:

E cel mai greu sa nu te gandesti la o persoana la care inca tii.Imagineaza ti[cred ca asa si e] ca nu te merita din moment ce te face sa suferi. El e cu vreuna p acolo si u ca bleguta stai si plangi in casa.
Poti sa plangi mult, sa te descarci. Dupa te vei simti mai bine si iti vei da seama ca viata continua cu sau fara el:*
succes

| irina20 a răspuns:

Fa alte activitati.Gaseste-ti ceva de facut care sa-ti placa, sa te concentrezi pe lucrul respectiv.Mergi undeva excursie, la bunici, in vizita la prieteni, rude etc.Iesi cu prietenele tale, plimbati-va, flirteaza.
Cu timpul vei uita, nu de tot dar atat cat sa nu te mai doara.Bafta!

| DrPedobear a răspuns:

Il stii pe baiatu ala care ti se parea simpatic de la scoala/munca? Du-te si sopteste-i ca vrei sa ti-o traga pana-ti suceste mintile. Sigur o sa-l uiti in felul asta

| rockirm a răspuns:

Rezolvarea e simpla cauta o relatie. garantat se uita

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fa-ti alt prieten happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna. Pot sa-ti zc ca si eu am trecut prin asta. Dar cum a zis si "iubitozaur", gandeste-te ca nu te-a meritat. O sa fie cam greu sa te obisnuiesti cu asta, dar daca uh iti doresti cu adevarat sa-l uitit o sa reusesti... Cu timpul o sa-ti dai seama ca viata merege inainte cu sau fara el. Cel mai bine este ca uh sa nu te mai gandesti la el, sa incerci sa-ti faci un alt prieten, dar nu uita sa il cunosti cat de cat inainte sa ai o relatie cu el. Ptr ca poate sa ti se intample cum ti s-a intamplat acum. Poate ca el inca are pe cineva si uh stai si plangi dupa un "nimeni". Succes! big grin