| Noname1465 a întrebat:

Cum sa fac sa ma apropii de fostul prieten? Duminica am vorbit cu el si am redeschis subiectul relatie. L-am intrebat daca ii mai place de mine si a zis ca nu imi raspunde.La un moment dat m-am apucat de plans si mi-a zis atata de dragut te rog frumos nu mai plange si l-am intrebat ca daca nu iti mai pasa de mine atunci de ce iti pasa ca plang sau nu si mi-a zis :da-ti seama ca nu imi esti chiar indiferenta.Nu stiu sincer ce sa cred. Vorbim aproape zilnic, chestii seci dar conteaza si alea.Mai mereu cand ma vede ma tachineaza, chestii prostesti care pe mine ma plictisesc.Cum pot sa ma apropii de el?

Răspuns Câştigător
| butt3rfly16 a răspuns:

Este clar ca a simtit ceva pentru. tine(nu este exclus sa mai simta inca ceva), deoarece nu ii esti deloc indiferenta.Din moment ce nu doreste sa iti raspunda la chestii care tin de relatia voastra este clar ca ceva il macina sau pur si simplu se simte mai bine daca nu vorbeste.Tu esti singura in masura care ai putea sa-ti dai seama daca te mai place mai ales ca ati petrecut timp impreuna si va cunaosteti.
Este foarte frumos ca ati pastrat legatura, ca va intelegeti atat de bine si ca va simti bine impreuna.Ai putea incerca sa lasi subiectul fostei relatii la oparte si pur si simplu sa traiti prezentul si sa incerci sa te apropii de el. Daca te va respinge iti vei da seama iar atunci ar trebui sa te opresti si sa te simti fericita si multumita ca il ai alaturi in rolul de prieten, amic.Dar daca iti raspunde la fel si se apropie si el de tine atunci sti ce ai de facut.Baftawinking