Waaaai ). esti frumoasa d mori. hai ne lasi :-J
si ce daca iti zice multa lume? asta inseamna ca e adevarat? poate iti zic din respect insa raspunsul il vezi singura, nu te plac baietii. si gata
vai ce diva esti tu ). frumusetea in persoana. ce te lauzi atat? poate si eu am ochi albastrii si 90-60-90 si? de aia numai ploua.
vezi'ti de viata!
Buna, in primul rand conteaza pe langa aspectul fizic, conteaza si ce ai in suflet, frumusetea interioara si comportamentul.Nu ai cum sa fi pe placul tuturor.Mereu vor exista persoane care sa te placa dar si care nu te plac, pentru.ca fiecare are gusturi diferite si daca pentru. unii esti frumoasa, poate pentru.altii nu esti chiar asa.Ma bucur ca ai o asa parere buna despre tine.
Deci, sa nu uiti ca trebuie sa stii cum sa te comporti, cum sa vb.sa te faci placuta, degeaba esti frumoasa daca esti rea la suflet sau nu ai nimic in cap.De multe ori se intampla ca unii baieti sa placa o fata care nu e tocmai frumoasa fizic, dar poate are alte calitati foarte valoroase si fiecare vede cu alti ochi, tine minte ca nu poti sa fi iubita si placuta de toti, pentru.ca asa e viata, fiecare om e diferit si are anumite preferinte, in plus nu ii poti comanda inimii... tu te vezi frumoasa si spune multa lume, poate unii te plac, altii nu, dar gandeste-te daca ai o purtare adecvata, adica fara fite, figuri, si aere de vedeta.FI naturala si increzatoare in tine.
Oricum ai fi, cine te place, te place si te accepta exact cum esti tu, esti putin narcisista, oare?! Poate nu.
Sti. uneori nu doar faptul ca esti frumoasa conteaza.trebuie sa stii sa vorbesti, sa porti o discutie, sa stii sa te comporti, mai multe. felul de a fi si poate chiar cum zambesti.incearca sa fi sociabila si sa arati ca sti sa fi desteapta si sti cand sa spui nu...in trei cuvinte: sa ai caracter(personalitate).
Tu ce vrei? O relatie de lunga durata, sau pur si simplu sa te placa baietii? Ca sa ai o relatie frumoasa cu cineva trebuie sa ai si un caracter frumos, sa pui sentimente intr-o relatie, sa apreciezi persoana de langa tine. In concluzie, nu conteaza numai aspectul fizic.
pa, pa.
"eu sunt foarte frumoasa"... e bun daca ai o asa buna parere despre tine, dar credk mai bine iti tii parerea pentru tine.oricum.de ce vrei sa te placa cat mai multi baieti? sa fii in centru atentiei? n-ar fi mai bine sa te placa 1 si bun? sa te iubeasca? la ceti ajuta sa te placa MULTI? tu oricum cu mai mult de 1 nu poti fi(teoretic dar na. daca vrei si esti... poti fi)deci ce sa intelegem? ca vrei sai faci sa sufere? interesant
Pai dacă tu nu schitezi nici un gest, normal ca nimeni nu se combina cu tine, ia cand mai vorbesti cu un baiat, arunca un zambet, date interesata, implicate, pai ce astepti sa cada din cer un cavaler sa te ceara? Nasu mai jos
Da-mi ceva poze de-ale tale si-ti spun eu cu sinceritate care e nivelul tau de frumusete! sincer fara glume...
Dar de ce vrei mai multi baieti sa te placa, nu iti ajunge unul singur divo?
ps - daca tu esti in poza, atunci esti frumoasa ca mersu' pe jos.
Fizicul atrage, caracterul cucereste.
poti fi o papusa, daca nu ai nimic in cap si baiatu respectiv nu vede in tine pers cu care sa aiba ce discuta, degeaba frumusetea o poti vedea in oricine, intelegerea, nu prea.
Ba nu stiu de ce nu te plac, esti frumoasa, MODESTA, ce sa mai.
@Flav, mie imi place sa merg pe jos. E frumos
Si de ce ma rog ai vrea sa ai 100 de baieti umbland dupa tine si nu unul care sa te placa si sa-l placi si tu?
Sunt in situatia in care 3 baieti ma plac, iar din 3, mie imi place de al 4-lea. Crede-ma, e foarte greu pentru cei 3 sa ma placa si eu sa fiu in limba dupa cel care are deja prietena. Decat sa le faci sperante tuturor, fii tu, zambeste, fii vesela. Cine te va placea, o va face pentru acestea, nu pentru frumusetea exterioara sau pentru concurenta.
Ok... in primul rand ar trecui sa stii ca pentru un baiat dinasta cu talente si fite de mare vedeta conteaza doar aspectul si nimic altceva! poate tu nu ai cunoscut baieti de genu asta. daca ai cunoaste si ai fi intr-adevar asa frumoasa cu m spui tu ar fi coada la tine
dar pentru alti baieti, cum spune mami " mai cu pretenti " adica nu ca orice debedeu de pe strada nu conteaza doar aspectul! poate ai pamant sub unghi poate nu ai coafura potrivita sau multe din gesturile si vorbele tale nu sunt adecvate. incearca sa vezi singura defectele tale. incearca sa vezi daca ai " fite" in exces!
sper ca o sa te ajute!
Auzi ia lasa tu narcisismu asta ca e de ***...
Tu duci lipsa de "popularitate" sau ce?
Nu te plac si nu te plac poate nu stii sa te comporti in societate "frumusete rara". Nu conteaza doar aspectul fizic, conteaza si aspectul interior.
Hai sictir.
Stii`ceva?!
Raspunsul`e`in`intrebare
Nu`te`plac`pentru`ca`te`consideri`prea`frumoasa!
Si`sa`stii`ca`poate`pentru`unele`persoane`esti`FOARTE`FRUMOASA(cum`spuui`tu)`si`pentru`altele`de-a`dreptul`ORIBILA!
asa`ca`lucreaza`un`pic`la`atitudine.Asta`este`ideea
Ideea`este`ca`nu`te`plac`pentru`ca`esti`prea`narcisita!
Ai`o`parere`asa`buna`despre`tine
Sa`stii`ca`pentru`unii`esti`FOARTE`FRUMOASA(cum`spui`tu)`iar`pentru`altii`ORIBILA.
Lucreaza`la`atitudine!
(sorry`pentru`scris.nu-mi`mere`spatiul)
:*
Fii tu. Ti-as fi spus mai multe dar i-ai dat deja cuiva funda asa ca nu mai are rost...