Razbunarea este ca si boomerangul, ii dai una in ceafa si te loveste si pe tine in frunte. Cea mai buna razbunare este sa uiti de el. Asta nu te mai loveste pe tine.
Razbunarea e arma prostului in adevaratul sens al cuvantului. Te razbuni pe el, el se razbuna pe tine, tu pe el si tot asa si n-o scoateti la capat niciodata.Trebuie sa va impacati!
Cu indiferenta nu ajungi nicaieri. Lui probabil nici nu ii pasa daca mai traiesti sau nu.
Dai pace si treci peste. Daca ai fii fost cat de putin matura, ti'ai fii dat seama ca e inutil. Il faci sa sufere. Si apoi ce?
Crezi ca se intoarce la tine? NU! Crezi ca te simti implinita? NU!
Esti imatura? DA!
Indiferenta doare cel mai tare.
dar daca el nu are niciun sentiment pentru tine e degeaba.
poate mai tarziu o sa vrea si cineva sa se razbune pe tine
si cel mai important. daca o sa aiba alta relatie, nu interveni.
lasa'i in pace
nici tie nu tsi'ar placea sa intervina altcineva in relatie ta.
asa'i?
Ti'as da un rasp, ca stiu cum si am patit'o. Insa si eu sunt berbec si nu vreau sa dau idei
Ok, vrei razbunare, vrei sa-l doara si pe el cum te-a durut pe tine.Nu poti sa renunti la el, dar el a renuntat deja la tine.Crezi ca daca te razbuni, nu-o sa mai suferi, o sa suferi poate si mai mult.Mai bine deteseaza-te de tot ce inseamna el si incearca sa-ti vezi de viata ta.In timp ranile se vor vindeca.
Iarta-l!
Iti faci tie un bine, lui un mare rau si omenirii ii dai o lectie de viata!
De ce? E cel mai greu lucru sa-l ierti pe cel ce ti-a zdrobit sufletul, ti l-a calcat in picioare, ti-a spulberat visele, ti-a naruit orice speranta si te-a lasat pustiit si gol pe marginea prapastiei...
Numai un suflet puternic poate sa renasca din propria cenusa, sa se scuture de praf si sa o ia de la capat. Cand ai luptat atat de mult cu propriii tai demoni interiori si cu vitregiile vietii, cand ai renascut di propria ta durere, cand ajungi sa treci peste slabiciuni trasformandu-le in virtuti...nu mai poti sa cobori pana intr-acolo sa-i spui unui rebut social:"m-ai ranit"
Esti mult si net superior prin insasi iertarea si uitarea ce o oferi!
In primul rand hotarasta-te ce simti fata de el, daca zici ca il iubesti atunci cu siguranta o sa iti para rau mai incolo, daca ii faci ceva rau si consideri ca il urasti sa stii ca razbunarea ii arma prostului si tot tie iti va parea mai rau mai incolo.Singurul lucru pe care il poti face e ca tu sa iti recapeti increderea de sine si sa te gandesti ce rost mai are sa iti bati capul atata in legatura cu el cand deja totul apartine de trecut, ce rost mai are sa te gandesti la el si sa te gandesti ca numai el a pierdut si tu ai castigat.Ai castigat prin faptul ca ai aflat ce fel de persoana este si mai incolo cand iti va fi mai greu poate oricum te-ar fi parasit, sau te-ar fi facut sa suferi mai rau.Mai bine mai devreme decat mai tarziu.Fii puternica si invata sa traiesti in continuare cu mintea limpede si cu optimism, nu te gandi la lucruri care numai iti inrautateste situatia...
Ar trebui sa-i ranesti orgoliul, de fiecare data cand zice ceva il contrazici spui ca nu e bine cum zice el ...si foloseste si gelozia, nu multa ca nu e bine.Sau ai putea sa-i demonstrezi ca te poti descurca si fara el, nu ii mai cere ajutorul, nu-l mai consulta.si mai lasa-l in pace o perioada, fa-l sa-i fie dor de tine:iesi cu prietenele tale nu-l mai include in planurile tale o perioada dandu-i impresia ca ai gasit pe cineva mai bun. Dupa ce isi va da seama ce a pierdut se va intoarce la tine. Dupa asta incearca sa il tii permanet pe jar ca berbecii se plictisesc repede...incearca sa fii misterioasa, ca apoi el sa te descopere incetul cu intetul nu deodata.
Dap.razbunarea nu e o solutie. arata ca iti pasa si lui ii va placea asta. Fi indiferenta arata-i ca nu-ti pasa ca v-ati despartit si crede-ma isi va da el seama cat a pierdut.
Vorbeste-i despre un alt barbat, in timp ce arati ca ai sentimente si pentru acela si pentru Berbecul tau. Foarte important este ca el care nu suporta confuzia si care vrea sa controleze tot, sa nu mai inteleaga nimic din comportamentul tau.
In plus, nativul Berbec nu suporta competitia, vrea mereu sa fie primul si cel mai bun. Adu vorba de un alt barbat care il intrece pe barbatul Berbec intr-un domeniu drag lui si lauda-l pe acesta cu cuvinte de admiratie sincere. Berbecul va fi cat se poate de frustrat si va incerca sa iti demonstreze tie ca el este mai bun. Nu ii da aceasta satisfactie...
Eu sunt Berbec [ numai ca sunt fata )) ].
INDIFERENTA. Doare, n`ai idee cat.
Dar cu gelozia nu merge, deloc.
Mai mult il indepartezi decat sa-l apropii.
Indiferenta, indiferenta, si inca ceva, indiferenta.
Fii indiferenta e cel mai bine.Asta dore cel mai mult.Bafta sper sa poti fi pentru ca si eu am un prieten berbec care ma raneste foarte mult, dar tin prea mult la el ca sa pot face ceva. daca vrei sa-mi spui si mie cum te mai descurci cu el. pup
Cel mai bine ar fi sa. l uiti.razbunarea nu este intotdeauna rezolvarea. daca te. a facut s suferi nu merita nik.asa ca dupa parerea mea cel my bine ar fi sa. l uiti sh gata.
Bine, si eu sunt in zodia berbec, dar sunt fata...
si singurul lucru care ma scate din sarite e daca cineva ma ignora.adica eu incep si tin discursuri de 7 ore si apoi primesc un raspun:"cu mine vorbeai" ...in schimb cred ca ar trebui sa nu ii dai atentie, daca te iubeste, sigur se v-a intoarce la tine
pace!
Iti zic eu ce sa faci. si eu am de-a face cu un berbec...nu face pe victima si nu plange in fata lui dandu-i senzatia ca esti pierduta.Arata ca te doare f mult si spune-i ca din durere nu o sa mai tii de azi inainte cont de inima si ca o sa fii doar pe interes si ca daca el ti-a facut asa nu mai conteza nbimic si ca o sa te culci cu unu si cu altul ca oricum nu mai conteza si ca nu o sa mai pui suflet si ca o sa calci pe cadavre de acum inainte nu mai ai scrupule. spune-i asta si cocheteaza dar f putin cu alti barbatio cand e el acolo dar nu prea prea ci doar asa incat sa dai senzatia ca dai sperante aceluia cu care cochetezi, adica fii f amabila dar nu face avansurio fii zanbitoare si deschisa dialogului cu alt barbat cand e el acolo.stii ce se intampla?! il innebunesti. o sa isi arate gelozia o sa iti arate cat de mult te vrea o sa faca totul sa demonstreze ca el e mnai bun. fa asta si garantez ca il vei avea inapoi si va lupta sa fie cu tine.indiferent care e relatia voastra de iubiti, amanti...nu conteza il innebunesti pe barbatul berbec cu asta.iti spun sigur