| stoubiz a întrebat:

Cum sa fac sa mai iubesc? Am avut doua relatii serioase in viata mea una 4 ani, una un an, pe ambele fete l-am iubit, doar ca am fost prost si le-am pierdut. Am suferit mult, si cumva parca acum imi e frica sa mai iubesc. Cum sa imi deschid din nou inima? Sa mai las alta persoana inauntru?

Răspuns Câştigător
| Lacoste a răspuns:

Buna.Trebuie sa lasi timpul sa treaca pentru ati reda din nou increderea in tine.Incearca sa te regasesti, sa te redescoperi si sa analizezi cu ce-ai gresit tu atunci cand le-ai pierdut pe fetele acelea si incearca sa corectezi.
Totul va veni de la sine, cand o alta "ea" va veni in viata ta, nu o sa iti mai pui intrebarea asta pentru ca deja vei fi indragostit de ea.
Nu esti singurul care a suferit, care a fost dezamagit in dragoste, asta e. daca s-a terminat inseamna ca n-a fost sa fie, si nu a fost numai vina ta asa cum parca pretinzi. Daca ceva s-a terminat, inseamna ca in viitor te asteapta ceva mai bun, asa ca fii optimist si lasa-ti inima deschisa.

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Acum trebuie sa ai grija si sa nu comiti greselile care le-ai comis inainte (poate ele au fost niste nesimtite de te-au dezamagit). Acum iti deschizi ochii bine si analizezi situatia, cand mai iesi cu una prima data nu o inviti la suc sau la un fast food ci lasi un timp si iti dai mai repede seama daca e pe interes sau chiar te iubeste. E o metoda mai eficace si da rezultate mai usor, inca ceva daca vezi ca tot asteapta mura-n gura (sa le tot pui intrebari la fel dau de inteles ca nu le pasa si nu te merita). Pana iti va veni jumatatea Dumnezeu stie asa ca ai rabdare.

| stoubiz explică:

Chestia e nu ca nu ma iubesc ele, ci nu stiu cum sa fac sa le mai iubesc eu deoarece imi e frica ca si astea vor pleca din viata mea. Nu au fost nesimtite, ci eu am fost de vina. am probleme cu fidelitatea, nu le ascult, nu fac cum vor ele etc. straight face