| KingOoO a întrebat:

Cum sa fac sa nu imi mai fie greata de fete/femei?

Am iesit cu cateva fete in speranta unei relatii serioase, dar toate au inceput sa para dezinteresate, cu niste fite si figuri de nedescris.

Si nu inteleg de ce, ca nu arat rau zic eu, vorbesc frumos, gesturi frumoase, am salariu f bun, 2 masini, bani stransi si doresc sa achizitionez in viitor (1-2ani o casa).

Nu sunt gras, nici mic si am 26 de ani si nu inteleg ce sunt cu figurile astea.

Ba mai am un amic stomatolog, are aproape 40 si el tot singur si ala are bani de numa, avere si case de 1mil €.

Intrebarile mele sunt:
1. Ce naiba se intampla cu fetele din ziua de azi?
2 Cum sa fac sa nu imi mai fie greata de fete/femei?

12 răspunsuri:
| Peachdelight a răspuns:

Salut. Nici nu trebuie sa înțelegi, pur și simplu fetele alea nu sunt ceea ce trebuie, nu pentru tine. Nu trebuie sa disperi nici sa forțezi anumite lucruri, când e sa fie totul va veni de la sine. Nu știu la ce te referi cu greata, dacă ai greata cum vrei sa găsești ceva sustenabil? Poate ai nevoie de o pauza de la dating, fa lucruri care sa fie sănătoase pentru tine, concentreaza-te pe altceva. Poate fi obositoare etapa asta de a cunoaște persoane noi.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Din intrebarea ta se vede cît de prost esti, pai de ce mai cauti fete /femei daca tie i ti e greata scîrba de ele? Nu ai nevoie de femei clar. Nu sti sa te porti cu ele degeaba ai bani, si stomatologul ala are case de 1 mil de euro are o p a, nu are nici un leu e saracie ca si tine cu fițe pe cap dar vreti femei care sa se poarte frumos cu voi si sa va iubeasca si voi sunteti niste idioti.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Nu știu vere și mie îmi este greata de bărbații care încă cred că toate sunt fierte de banii lor și achizițiile scumpe, în contextul în care suntem în 2023 și femeile câștiga la fel de bine sau chiar mai mult.
Toată lumea are dezamăgiri asta nu înseamnă că toți/ toate sunt la fel, nu exista individ la fel cu altul, suntem unici.
Și dacă figurile sunt să ai standarde, atunci cu siguranță este și mai trist, cauta mai bine.

| Cla0589 a răspuns:

Dacă nu-ți e greata de bărbați, dă-mi mesaj?

| AdrianFoanga a răspuns:

Nu ai cum sa-ti treaca greata. Despre ce ''fete'' vorbesti? Nu vezi in ce stare mizerabila se prezinta?

| Hyperion7 a răspuns:

1.Nimic,ai dat tu de cine nu trebuia
2. Dandu-le o nouă șansă altor pretendente la inima tawinking

| dullcat a răspuns:

Buna.Unde le cauti mai exact? Schimba strategia, mergi in alte locuri, alte cadre sociale.

| LordCristobal a răspuns:

1.Din cauza influentelor nocive din mass media si promovarii unor modele feminine nesanatoase(Dana Budeanu, Bianca Dragusanu sau alte parasute)multe fete sunt influențate intr-un mod negativ si prin urmare adopta un comportament de dive penibile.Plus Tik-Tokul care e o alta influenta negativa pentru fete.
2.Singurul lucru care poate sa iti opreasca greata fata de femei este ca in lumea asta mai sunt si fete bune dar la fel ca multi oameni buni, fetele de calitate stau in banca lor si nu se amesteca in mizeria cotidiana si sunt mai greu de gasit.
Din ce am citit tu ai incercat sa agati fete frumoase si cu forme, numai ca genul asta de fete sunt atrase de barbati tupeisti si reci care sa le domine din toate punctele de vedere.Tu esti un baiat bun dar nu esti genul ala de baiat impunator care sa dea pe spate fetele pe care vrei tu sa le agati.Acum nu iti sugerez sa te transformi intr-un bad-boy dar iti recomand sa iti gasesti fete care sa fie apropiate de personalitatea ta.Eu zic sa mergi la un eveniment cultural ca acolo gasesti fete mai de calitate care au si cate ceva in cap.

| LordCristobal a răspuns:

Si sa nu il asculti pe Cristi din Bucuresti ca ala numai tampenii spune.

| Violleta2022 a răspuns:

Fa-te gay si scapi de greata care ti-o dau femeile!

| AdrianFoanga a răspuns:

Asta este pe piata acum:
''Bună, am o întrebare, acum 2 săptămâni am avut primul contact sexual (nu am folosit prezervativ) și menstruația mi-a întârziat deja 3 zile, băiatul nu și a dat drumu in mine, este normal să întârzie? Îmi e frica sa nu fiu însărcinată, am 16 ani''
Adica gunoaie.

| RAY a răspuns:

Vezi de un barbat si scapi de scarba de femei