Daca tu esti cea care te enersezi, incearca pentru el sa faci un efort, sa mai lasi de la tine. daca il iubesti poti face asta.
Sa stii ca si eu am fost cu un baiat cu care ma certam aproape in fiecare zi, dar fiecare cearta ne apropia mai mult.Eram amandoi suparaciosi,incapatanati,orgoliosi si gelosi.dar iubirea era mai presus de certurile noastre si chiar a rezistat ceva timp.ce ai putea sa faci? pai singurul lucru ar fi sa incerci sa lasi de la tine, sa cedezi atunci cand va certati.cand va certati spune-i un ''te iubesc'' si daca te iubeste va uita.incearca sa il intelegi si sa-i fi aproape, dar nu poti face toate de una singura.certurile vor inceta atunci cand ve-ti ceda amandoi nu doar tu. sper ca te-am ajutat si incercati sa nu va mai certati, iubiti-va mult. bafta.te pup
Desparte-te de el. Nu va fi definitiv, desigur. Pur si simplu spune-i ca numai merge si lasa-l doar cu atat. Te va cauta disperat intr-un timp foarte scurt sa va impacati si se va purta mult mai bine pentru ca ii plantezi o samanta de teama. Uneori trebuie sa-ti manipulezi partenerul pentru binele vostru. Nu sunt toti de acord cu metodele mele dar functioneaza tot timpul. Daca le vei folosi chiar sper sa-mi spui si mie cat de repede a alergat cu coada intre picioare la tine.
Orice relatie are asemenea momente, insa cu calm sunt sigur ca si voi veti trece peste. Nu ii reprosa partenerului tau decat atunci cand face ceva grav, ofera-i mai multa libertate in cazul in care nu o faci, fa-i pe plac insa cu limita (altfel o sa il alinti prea mult), daca e nervos evita orice subiect tensionat astfel incat sa nu aiba o criza de nervi, spune-i frumos cand a gresit (insa atentioneaza-l sa nu mai faca in viitor ca altfel nu va mai merge).
Cam atat, multa bafta
Mai intai trebuie sa-mi spui care e "nervosul"
De obicei nervosul starneste cearta.
Neintelegerile apar din incompatibilitate in idei.
Daca parerea ta este diferita de ce a lui, apare cearta.
Ca sa nu va mai certati este simplu:
Macar pe o perioada scurta incearca sa ii dai dreptate(chiar daca nu are) In felul acesta il vei mai schimba putin, si mai tarziu veti ajunge sa va intelegeti.
Alt sfat este sa nu mai aplecati urechile la ce spune lumea.De obicei cei din jur influenteaza relati voastra.
Vezi daca nu are intentii de despartire.
Si inca ceva, in momentele in care va intelegeti bine incercati sa discutati despre cauzele care duc la cearta(deci nu cand va certati)
Si stabiliti niste reguli: de ex: Ma lasi in pace, te las in pace.
Succes!
Eu sunt cea nervoasa. El mereu e calm, dar ajung sa il enervez foarte tare. Si ma enervez din motive aiurea.