anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa fac sa nu ma mai masturbez?
Am deja 2 saptamani de cand nu m-am mai masturbat si am o tentatie mare sa o fac dar nu vreau.
Probabil veti spune ca masturbarea e un lucru normal etc insa eu nu vreau sa ma mai masturbez deoarece am ajuns la varsta de aproape 19 ani si sunt virgin

13 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

E un lucru absolut normal. Nu vad de ce te ai lăsa

| mihai69 a răspuns:

Nu ești virgin din cauză că faci laba.
O să fii la fel de virgin și dacă nu o faci, dar mult mai nesatisfăcut!

| doctorandus a răspuns:

Renuntarea la masturbare nu e o solutie magica care-ti aduce o femeie in pat.

Si nu, nu exista feromoni umani.

| Emilian65 a răspuns:

Foarte bine ca nu te mai masturbezi! Acum, cauta o prietena cu care sa ai o relatie stabila.

| Madaxo97 a răspuns:

Pai dacă nu vrei, nu o face, cine te ține? Dar dacă corpul cere...

| Cipi1212 a răspuns:

Nu te mai masturba. Eu am 7 ani împliniți de când nu o mai fac.

| doctorandus a răspuns (pentru Cipi1212):

Cere un control la psihiatrie.

| Konstantinos99 a răspuns:

Faptul ca ai realizat ca e anormal e primul lucru de vindecare, acum sa iti spun cum sta treaba. Dureazaaa mult trebui sa te lupti mult cu duhul ala rau, sa incerti sa dezgusti obiceiul in sine! Trupul o sa vrea, ala rau tot o sa te atraga, dar fi puternic.Cazi,nu e problema ridicate! Pana reusesti
Recomandari:nu sta singur, nu sta degeaba, munceste cat poti de mult faci si muschi in plus, mergi la biserica te spovedeste la doua luni sau macar la posturile mari(fix dupa impartasanie o sa fie tentatia maxima ai grija!) Te lupti, te rogi si reusesti.Nu iti spun cat a durat pentru mine dar pana la urma merita sa ajungi sa reusesti sa nu iti strici viata de familie cu sotia ta, adica sa fi normal. Si tot o sa ai cicatrici, o sa vezi.Succes!

| Konstantinos99 a răspuns:

In mod clar ai dreptate.TE afecteaza mental, daca ai observat dar si fizic, pur si simplu scoti ceva bun din tine, te epuizezi singur si degeaba. Lupta a sta este o lupta intre duhul rau care impinge spre auto distrugere, sfatul meu e sa fugi cu gandul, ocupati timpul 100% sa nu stai fara ocupatie, de recomandat munca fizica sau care iti face placere, si un hobby functioneaza. Eu zic ca dupa 2 ani uiti automat si sa iti pui in cap si sa iti repreti ca ce faci e rau, dati 1000 de motive ca ai de pierdut sunt multe si tinete de ele., nu renunta Te mai ajuta spovedania si impartasania, da sa stii ca fix dupa ce te impartasesti vine o tentatie si mai mare, ai grija. Invata sa fi pregatit pentru tine si pentru o viitoare familie. Succes Dumnezeu sa te ajute!

| Numaizicnimic1 a răspuns:

Trebuie să te gândești că nu e bine ceea ce faci. Nu îți face absolut nimic bun, ci doar îți face rău.
E un comportament normal în rândul adolescenților, doar că nu este o necesitate. Nu mori dacă nu o mai faci.
Eu zic că ar fi o singură soluție prin care poți scăpa de așa ceva. Cu soluția asta, cunosc mulți oameni care s-au lăsat de așa ceva.
Anume, îndreaptă-te către Dumnezeu.
Știu că nu suntem la categoria "religie", doar că asta e singura soluție.
Masturbarea (sau malahie, cum se zice în religie) este un păcat pe care Dumnezeu îl urăște foarte mult și, de asemenea, este un păcat de Iad.
Tot ceea ce trebuie să faci e să mergi la un preot, să-ti mărturisești păcatul, și să împlinești cononul dat de acel preot. Apoi..., să te împărtășești.
Însă, dacă nu vei putea mărturisi asta unui preot, roagă-te la Dumnezeu să te ierte și să te scape de acest păcat. Postește dacă e nevoie. În acest fel, Dumnezeu va vedea că îți pare rău de ceea ce ai făcut, că nu îți face bine, și te va ajuta să te potolești din a face asta.
Multă sănătate și sporirea minții!

| doctorandus a răspuns (pentru Numaizicnimic1):

Să ceară un control la psihiatrie. Și tu la fel.

| JohnRegele a răspuns:

Chiar dacă nu vrei să te masturbezi îți cere corpul asta.