Pai incearca sa fi mai nepasatoare adica sa nu iti mai pese de el pur si simplu, daca te face sa suferi nu trebuie sa il suporti.Cu toate ca sentimentele nu pot fi oprite de oameni, incearca totusi
Nu trebuia sa spui toate astea, dar totusi ai facut-o, vai, vai... De ce ai mai intrat pe TPU daca nu poti sa te destainui? Spune naibii ce te framanta ca nu te cunoaste nimeni!
Sti ca daca spun s-ar putea sa intru intr-o belea mare? Nu, nu sti.
Stai fara grija, politia nu monitorizeaza mesajele persoanelor care n-au nicio treaba cu limba romana. Crede-ma pe cuvant. Poti scrie fara teama.
Pai am fost cu unu care prostitua fete si era din Mexic, am vrut sa plec de acolo sa ma despart de el, si acum ma urmareste mereu si a zis ca nu o sa se lase pana nu o sa ma omoare.Mie nu mi-e frica de el dar totusi stiu ca as putea muri, dar il iubesc si stiu ca n-ar faceo, si stiu ca pare o telenovela tampita.Imi urasc viata!
Cel mai indicat ar fi sa vizitezi un neurolog. Daca spui ca-l iubesti pe unul de te ameninta cu moartea, este limpede ca ai probleme cu mansarda. Tie nu ti-e frica de el, dar esti ''constienta'' ca ai putea muri, il iubesti, dar stii ca n-ar face-o. Loooool. Clar ai probleme cu mansarda.
Da,stiu ca atuni can iubesc pe cineva sunt nebuna.
Nu ai probleme cu mansarda! Doar ca daca il iubeai pe primul cu adevarat, nu te indragosteai de al doilea, deci pe al doile il iubesti mai mult, chiar daca nu iti dai seama, iar faza cu problemele, de ce sa iubesti o persoana care vrea sa te ucida? Ai renunta la viata ta numai ca sa il mai vezi langa tine?
Sincer nu stii ce vrei de la viata. Cati ani ai? As dori sa-mi raspunzi cinstit daca se poate.
Din intrebarile postate de-a lungul timpului, ma indoiesc ca ai avea 23 de ani.
Stai linistita ca nu te va urmari nici dracu. Pune mana si vezi-ti de scoala. Daca povestea este intr-adevar adevarata, ala nu te va urmari ca sa te hacuiasca, isi va vedea in continuare de treaba si de prostituatele lui.
Draga mea, tot ceea ce ai spus tu a fost o minciuna. Nici 16 ani nu ai si lasa-te de glume, ca nu esti amuzanta.
Dai un pumn
dai cu bata unde apuci
și apoi o sa fie vânat
și sigur nu o sa îl mai placi
sau desfigureazal
Kiss :*