| AnaiD_3125 a întrebat:

Cum sa fac sa nu mai pun suflet intr-o relatie? Imi doresc ca pentru inceput sa ma,, joc" cu ei iar dupa daca se merita sa ma indragostesc? Ma poate ajuta cineva cu un sfat, o parerea ceva...Nu mai vreau sa pun suflet! Nu mai vreau sa isi bata altii joc de mine, vreau sa fiu fericita! Multumesc

Răspuns Câştigător
| stef87 a răspuns:

Ceva ma face sa cred ca nu esti pregatita de o relatie, asa ca las-o mai moale si incearca sa te concetrezi pe alte lucruri mai importante (scoala). Toate la timpul lor. Stiu, nu poti controla sufletul, ala e nebun si cand te indragostesti, te indragostesti, dar totusi, daca ai avea alte preocupari, ai avea si de suferit mai putin.
Pe de alta parte, daca zici ca pui mai mult suflet intr-o relatie, atunci inseamna ca incerci sa fii ceea ce nu poti sa fii. Poate ca esti genul de persoana careia i se potrivesc relatiile de lunga durata, nu cele de o zi - doua. "Joaca" de care zici tu practic lasa suspendata in aer relatia si asta duce de obicei (cred eu) la despartire.
O relatie nu o incepi cu oricine, ci cu cineva pe care il cunosti, nu te arunci ca berbecu inainte. Trebuie sa stii ce fel de persoana e omu' si abia apoi te poti gandi la mai mult. Vorbeste cu ceilalti despre orice si vezi cu care te intelegi cel mai binewinking. Iar faptul ca x are anumite calitati sau te intelegi bine cu el nu inseamna din start ca e cel pe care te poti baza.
Asta e, dragostea doare!

6 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Fericita nu inseamna neaparat sa faci p altii sa sufere!
incearca sa nu fi tot timpul cu persoana respectiva, iesi mai mult cu fetele(prietenii)decat cu el.lasa.l sa s oftice,sa vada ca pentru tine nu-i atat d important!
incearca sa nu t mai bagi in relatii,va intalnitzi la un suc,la o plimbare, va mai sarutatzi, dar u niciodata nu considera ca ai o relatzie(chestia are 2 taishuri: ar putea trece p langa tine dragostea adevarata fara sa-ti dai seama)

| St3fU a răspuns:

Pai trebuie sa devii indiferenta cu toata lumea ca sa poti face asta.si ideea e ca mai apoi cand vrei tu sa poti revenii din indiferenta. oricum am vazut si eu ca nu pot sa fiu indiferent cu o persoana la care chiar tin.deci nu prea ai cum.doar daca ai control foarte bun asupra sentimentelor tale.si iti impui sa nu'ti pese de cineva

| virus5381 a răspuns:

Veste nasoala chiar daca te "joci " putin si dupa te indragostesti tot la fel de rau doare raspngerea poate chiar mai rau... Si eu ma "joc" da si duoa ce te indragostesti si ea zice nu ii nasol chia razi m-eu zis si "imi incec amaru " in TPU in loc sa amenint cu sinucederea si cu nu stiu ce.Da cea mai buna rezolvare pentru respingere iei o cu*va libera si te combini pentru 3 zile si ii faci in ciuda la aia si seara dai cu pumnii in pereti. In rest chestia asta cu jucatu c=vine de la sinewinking. Dami id de mess sa ne inecam amaru unu in celalalt rolling on the floor

| gabytzuku a răspuns:

Nu deoarece asta ar insemna ca te se schimba rolul si tot ce faci e sa ne ranesti(pe noi baietii) cauta sa cunosti si apoi sa vezi daca ti-ar placea sau daca il poti schimba altfel baga-l in p*zd* masii ca e prea bou si ne face de ras sexul cu idiotenia sa

| beatrice2 a răspuns:

Ha ha si eu am aceeasi problema. pun suflet intr'o relatie si nu pot sa o las balta una doua... cerd ca cel mai bun sfat pe care ti'l pot da este sa nu te astepti la prea mult de la respectiva persoana iubita. daca vezi tu ca poti sa pui suflet in el da. daca nu trateaza'l mai cu indiferenta si doar joaca'te cu el. succes:* ( fundita? :* )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa fii mai fericita cind te indragostesti dupa un plan facut temeinic? Nuuuu, maduc sa ma impusc naibii d'acilea.