Bună,davidut11!
Încrederea se câştigă.
Uneori,poate dura şi o viaţă să câştigi încrederea cuiva.
Referitor la prietena ta, poate fi şi gelozia care poate dacă aşa e ea, nu o să-i dispară niciodată, dar asta nu înseamnă că nu are încredere în tine.
Dacă nu ar avea încredere în tine, poate nici nu ar putea să te aibă ca iubit.
Acum vorbesc din punctul meu de vedere, gelozia nu este acelaşi lucru cu neîncrederea.
Şi da, lipsa de încredere poate înseamna şi lipsă de sentimente.
Dar când ai sentimente pentru o persoană, e imposibil să nu fii gelos şi câteodată gelozia e confundată cu neîncrederea, dar sunt total diferite.
Incearca sa te pui un pic in locul ei. Sa te gandesti daca nu cumva faci lucruri care pot sa provoace indoieli. Comunicarea e foarte importanta. Si de asemenea sinceritatea, asa cum bine spune Elianna.
Asa cum bine spune @Mădă0611, unii oameni nu au incredere in altii deoarece proiecteaza lipsa de incredere pe care o au in ei, practic in mintea lor e un scenariu defavorizant pe care parca insista obsesiv sa il transforme in realitate.
Foarte important este ca tu sa fii sincer cu ea, sa fii deschis si sa ii spui ce simti referitor la ea si la relatia voastra. Ofera. Ofera inainte ca ea sa iti ceara. E cea mai mare dovada ca poate avea incredere in tine. Si foarte important, include-o in planurile tale de fiecare zi. Spune-i ce ai mai facut, ce ai de gand sa faci, daca vrea sa te ajute sau sa o ajuti cu anumite lucruri.
Cu fiecare greseala, minciuna, increderea scade. Si trebuie sa intelegi asta. E o responsabilitate pe care trebuie sa ti-o asumi.
Sa nu minti. Ceea ce spui sa fie adevarul adevarat!
Ca o data ce ai fost prins cu minciuna...greu mai poate ca cineva sa aiba incredere in tine!
Daca una zici si alta faci...e greu pentru cineva sa te mai creada.
Mai simplu : Să o iubească, şi cu singuranţă aceste dubii vor dispărea!
Neah, unii oameni pur si simplu nu pot avea incredere in altii. Daca nu are (suficienta) incredere in el, cum o sa-l creada c-o iubeste (sincer)? Nu merge.
Când iubeşti o persoană nu e important să-i spui asta acelei persoane, e important să vadă iubirea ta.
Dacă iubirea există, cu siguranţă o să-şi dea seama de asta.
Când iubeşti te comporţi frumos şi diferit de cum se comportă ceilalţi cu ea/el.
Fi sincer cu ea, n-o dezamăgii pe cât se poate posibil. Arată-i c-o iubeşti, şi că vei fi alături de ea. Încrederea se va forma în timp.
Succes!
Salut! trebuie sa fii si tu cit se poate de sincer cu ea.incearca sa-i dezvalui unele taine(zii ca i le spui doar ei, astfel va vedea ca si tu ii incredintezi ceva important)zii cit de mult inseamna pentru tine.nu spune doar complimente ore in sir, spune-i de defectele ei in fata dar foarte cult, astfel va vedea ca esti persoana pe care se poate baza, esti un om sincer.in final petreci cit mai mult timp cu ea, insa uneorii las-o sa-ti simta lipsa, sa inteleaga ca are nevoie de tine.Bafta scumpule!
Increderea se castiga!
arata-i ca tu ai incredere in ea si in acelasi timp ca poate sa aiba incredere in tine.
Stii ceva toata chestia e sa spuneit unu altuia ce aveti si sa fiti sinceri, asta e toata cheia, si inca ceva increderea se castiga foarte greu si se pierde intr-o secunda deci ai mare grija. Mult succes
Ea trebuie sa faca asta, sa it iacorde incredere, nu trebuie sa ii demonstrezi ceva ce deja ii arati.
Fi tu insuti cand vorbesti cu ea.Fi serios cand trebuie si arata-i cat de mult tii la ea.Nu te juca cu ea si nu o fa geloasa cu alte fete.Dar acum depinde si la ce te referi sa aiba incredere, in tine ca persoana sau altceva?
Hei !
Eu te sfătuiesc să petreceți mai mult timp împreună, să stai mai mult cu ea. să o alinți. Să ai grijă de ea, să îi vorbești frumos să NU O MINȚI! Fi tu însuți! Nu te ascunde și așa mai departe. Eu așa cred că o să aibă mult mai multă încredere în tine.
Succes, și să vă dea Dumnezeu sănătate și să fiți împreună mereu!
Biie, biie !
Fa-o sa se simta protejata de tine. mergeti la o plimbare seara in parc sau intr-un loc linistit, tine-o in brate si spune-i ce simti tu pentru ea. sa simta ca poate sa-ti spuna orice fara sa ii mai frica de nu stiu mai ce. daca crede ca o inseli arata-i ca numai ea exista pentru tine
Sa fii mereu linga ea...sa o ajuti in ceea ce are nevoie ♥trezestio in fiecare dimineata cu un sms frumos :$asculta cin iti vorbeste si dai sfaturi cin are nevoie... sper ca ti-am fost de folos
Pai, din ce spui tu ea are incredere in tine, dar tu doresti sa aiba mai multa...Incearca sa ii arati ca se poate baza pe tine asta insemnand sa nu o dezamagesti si sa ii arati ca iti pasa de ea.Dar ai grija sa nu faci abuz de incredere!
Succes!