anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa fac sa o uit? ea a decis sa ne despartim, dar sincer cred ca nu doar faptul ca parintii nostri sunt impotriva relatiei a inclinat balanta, am incercat sa o sun de cateva ori si vorbea 2-3 ore la telefon,deja cred ca m-a inlocuitsadcu timpul mi-a strirbit toata increderea in ea,bine... poate si eu eram un pic prea gelos, dar mi-a spus ca a mai fost infidela, dar ca nu il iubea si am prins-o ca isi dadea intalniri pe mess(ne-am despratit 3 zile,ne-am impacat,am schimbat-o in bine in mare parte,dar nu total) si etc,poveste lunga! nu pot sa cred ca a trecut atat de usor peste faptul ca am facut dragoste,sunt stupefiat ca pentru ea nu a insemnat nimic,ca sa-l citez pe ex-ul"ai sa ajungi o..."ultima oara spunea ca vrea sa ne impacam,ca ii este greu,dar acum nu imi mai raspunde la mesaje, cand o sunt e "ocupata", nu stiu cum sa fac sa trec mai usor peste 1 an si 9 din viata mea mai usor,la un moment dat chiar credeam ca sunt pe drumul cel bun,dar m-am inselat! m-am gandit ca ar fi o idee buna sa o uit fiind cu alta, dar fetele pe gustul meu nu stau la colt de stradabig grin, ce sa faaaaaaaaac?

2 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Uit-o pentru ca si-a batut joc de tine inselandu-te

| Nov a răspuns:

Pai o parte din ce ai zis tu eram si eu acum o luna in asa ceva numai ca nu am facut-o incearca sa te apuci de ceva care iti place gen ceva constructiv pentru tine eu unu am ales sa merg la sala de fitness ma mai gandesc la ea dar nu ca atuncea sa incep sa plang dupa ea nu incerca sa o inlocuiesti ca dai de belele eu am incercat si mi-a pus pe alti pe urme am scapat de ea pana la urma nu incerca intentionat sa o uiti usor usor, gaseste activitati placute tie. nu stiu cati ani ai eu am 17 jumate, sper sa te ajute.