In primul rand ar trebui sa va faceti reciproc mici surprize si sa iesiti mai mult in aer liber, chiar si insotiti de alti prieteni. Discuta cu partenera si intreab-o ce ati vrea sa mai incercati nou sau chiar propune-i tu ceva nou.
Vorbiti mult, toate prostiile de pe lume, duceti-va intr-un mijloc de nicaieri in afara orasului si uitati-va cum trec avioanele sau ceva de genul, inchideti telefoanele cateodata sa nu deranjeze nimeni si scapati de toate prejudecatile stupide. Cand chiar tii la cineva poti sa porti o conversatie despre taietei o ora si sa fii in culmea fericirii.
Intr-o relatie zic ca stii ce sa faci by default, daca nu inseamna ca nu iti cunosti partenerul suficient, iar descoperirea omului de langa tine face descoperirea Americii floare la ureche!
1. Incearca sa faceti ceva constructiv impreuna.
2. Incearca sa o cuceresti in fiecare zi. sa o surpinzi.
3. Dati-va libertate unul altuia.
4. Vorebeste despre orice si nu uita sa o pui pe ea in centru atentiei tale. Daca te iubeste si e isteata, ara sa fac la fel cu tine.
Restul sunt fonfleuri.
Trebuie sa faceti amandoi ceva, nu numai unul. In primul rand schimbati locul obisnuit in care va intalniti sau in care va petreceti timpul...Petrecti cat mai mult timp in afara spatiului obisnuit.
Pai nu iti transforma relatia sentimentala in relatie frateasca, de ex fi discret cand ii vorbesti, si nu ii vorbi de toate (ex. la o prietena ii spui: iarta-ma 2 minute, am mici probleme, si la sorata...fratele tau ii spui: ma duc pana la baie sa ma pis ) definesc acelasi lucru doar ca au mari rezultate in timp, spor
Faceti lucruri noi tot timpul.
In singura mea relatie serioasa aparuse la un moment dat monotonie si atunci am trecut la atac
L-am convins sa ma lase sa.il pictez; adica sa iau acuarelele si sa ii desenez ce mi-a trecut mie prin minte pe maine, piept si fata. A iesit chiar foarte bine.
Am inceput sa gatim impreuna chiar daca nu stiam sa facem mare lucru
Dupa scrisorile [sunt mai eficiente decat vorbele ] in care am spus fiecare ce le place la celalalt, monotonia a cam disparut .Si cand spun lucrurile care ne plac ma refer la cele mai mici lucruri cum ar fi "imi place felul tau de a manca pizza "
Bafta
Adrian666 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: