Cred ca ar trebui sa ii spui ce simti tu si sa-l faci sa inteleaga ca nu e bine pentru nici unul sa fiti impreuna... si daca chiar te iubeste va respecta asta...
Uite inca o intrebare asemanatoare la care am raspuns: http://www.tpu.ro/......-evitatul/
Acuma partea cu zisul pe sleau ca nu-l iubesti pica, dupa cum scrii in intrebare.
Scuza-ma ca nu am mai scris toate balivernele alea inca odata, dar mi-o fost lene.
Apropo, lenea este inca o atitudine foarte baieteasca de care poti uza. :))
Pai daca tu vrei ceva cu el dar nu-ti place atitudinea lui spune-i. uite baby, da vreau sa am o relatie cu tine, dar tu ma sufoci un pic, adica prea sari pe mie si vrea ma iei cu chefu asta a tau asa agitat si nu e genu meu, daca esti de acord sa iti revizuiesti un pic reactiile s comportarile, va fi ceva frumos cu noi doi, daca nu i`m sorry, bu bye! ii spui frumos ce ai pe suflet, daca tine la tine te intelege si se schimba, baietii sunt ceva mai imaturii, o sa creasca el si intelege :* succes
Spune-i ca tu nu simti acelasi lucru pentru el oricum de suferit va suferit dar cu timpu ii va trece
Daca este de la tine din scoala incearca sa vorbesti cu diriginta sau conducerea scolii sau spune-i tatalui tau
Un sfat bun din punctul meu de vedere este:
Sa te dai la alt baiat sau sa ii spui ca iti place de baiatul x, y, z si spune-i sa te inteleagaasa mi se intampla si mie cu fetele...ce vremuri acum as vrea din nou)
Anonima17191 întreabă: