Posibil sa se fi saturat sa tot astepte sa faci tu primul pas si,sau chiar si-a gasit pe altcineva,sau incearca sa te faca gelos,in felul asta!
Leacul e unul singur si se cheama indiferenta.
Nu-ti arata dezamagirea, indeparteaza-te, comporta-te cu ea ca si cum ar fi invizibila.Inteleg ce lupta e acum in tine,dar trebuie sa faci fata situatiei si nu-ti poti permite sa-ti plangi de mila.
Iesi la fotbal,iesi cu prietenii,mergi la chefuri,joaca pe net cate ceva,vezi comedii,filme de groaza,psihologice, orice care iti poate ocupa mintea atat de mult incat sa nu te gandesti mereu la ea!
Tot ce nu te omoara, te face mai puternic.
Succes!
Pai... nu te mai gandi la ea, arata-i ca nu-ti pasa, iesi ca altcineva de fata ca ea, pentru ca daca ti-a facut ochii dulki si apoi s`a sarutat cu o kunostinta de a ta a vrut doar sa se joace ca tine'. Bafta`!:* daca vrei mai multe sfaturi add' ella_for. you_angella si mai vb`im.pha`:*
Fii indiferent cu ea...din proprie experienta iti spun ca am incercat prima metoda lupta pentru el si a esuat arata-i ca esti fericit si fara ea...chiar daca tu inca te mai gandesti la ea in prezenta ei trebuie sa uiti de toate. Pentru ca ea asta a vrut sa te cucereasca si apoi sa te lase balta , incearca sa-ti gasesti pe altcineva cu ajutoru careia sa o poti uita, iesi cu prieteni si daca iti face bine vorbeste cu cineva despre ce ti s-a intamplat si o sa te simti mai bineBafta:*:* si nu merita sa suferi pentru ea
Tu ai uitat vorba veche bătrânească : Decât o femeie scârboasă, mai bine una manuela sănătoasă! Dacă ai fost tont și ți-a suflat-o altul. Asta este! Nu este nici prima și nici ultima, vor mai fi care îți vor da țeapă! Din eșecuri, capeți experiență! Da în definitiv, lac să fie că broaște, se găsesc. S-a terminat neamul femeilor la asta! Alta la rând!
Corect.Aveti dreptate.
O sa devin ignorant... Sa se spele cu prostul ei pe cap...De la mine unul nici macar un zambet nu va mai primii.
Va multumesc pentru raspunsuri!
Cand reci pe langa ea nu mai fi bosumflat sau ingandurat. incearca sa ii arati ca nu iti mai pasa de ea chiar daca nu e adevarat. si nu uita roata se intoarce mereu :X
sper ca ti-am fost de folos
Deja disperarea de aseara a trecut.Am reusit sa devin indiferent ceea ce nu poate insemna decat un lucru pozitiv.A fost un foc ce tindea sa se extinda dar a fost oprit la timp.
Va multumesc inca o data pentru atentie.
Draga Elena tu nu ai fost niciodata disperata? Daca nu, inseamna ca minti, daca ai fost si nu ai facut nicio greseala atat in scris cat si in vorbit iar minti.Sa mai faci si misto pe tema asta chiar e banal.
Nu stiu cat de bine stapanesti tainele limbii romane insa daca tot te crezi mai desteapta ca ceilalti te astept la o provocare in care cu siguranta iti vei schimba parerea asupra mea.
Poti sa ajuti bine, nu pa.Nu te obliga nimeni sa raspunzi.
O seara buna!