| ClauditaSmile a întrebat:

Cum sa fac sa uit pe fosta iubta sau sa nu mai simt sentimentele de suferinta? Cred ca singura modalitate e sa imi fac p altcineva dar imi e greu sa imi fac pe altcineva. Azi m-am intalnit cu ea pe strada si m-a facut sa ma simt foarte naspa.

9 răspunsuri:
| Alexandru0007 a răspuns:

Pai de ce e greu? ia-ti inima in dinti si incearca sa cunosti pe cineva.e mai simplu asa

| Iustina_1557 a răspuns:

Du-te si distreaza-te cu prieteii!
Iesi din casa nu mai sta inchis du-te si plimba-te de unul singur! O sa te mai linisteasca si cu timpul ai sa te obisnuiesti! Stiu ca e greu, si eu am trecut prin asta, dar. mergi mai departe, viata e prea scurta ca sa ne oprim la orice colt

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Citeste pe aici poate te ajuta:
http://www.tpu.ro/......ane-scris/

| MDenisee a răspuns:

Se pare ca nu vrei sa o uiti, daca voiai sa o uiti cu adevarat nu te mai vaitai ca nu poti si incercai, nu mai vorbeai de ea, si pur si simplu te obisnuiai cu ideea ca nu mai sunteti un cuplu, asa ca revinoti si treci mai departe fara sa te vaiti, esti tare ce naiba! bafta

| ClauditaSmile explică (pentru MDenisee):

Faza e ca nu mai vorbesc cu ea pentru ca stiu ca nu ne potrivim si ca nu e aleasa. Azi doar am intalnit-o pe strada. Cred ca mai mult este faptul ca sufar ca nu am o iubita decat ca nu o mai am pe ea.

| MDenisee a răspuns (pentru ClauditaSmile):

Atunci e mai rau, nu inteleg care e suferinta cand o vezi, mai bine las-o moarta, daca nu crezi ca e aleasa, continua sa cauti, si nu mai fi asa disperat dupa o relatie, in plus nu e ceva normal sa suferi ca nu ai una, cu timpul o sa iti faci si tu o relatie buna, si poate acea va fi aleasa!

| ClauditaSmile explică (pentru MDenisee):

Sun multe lucruri in mintea mea si in sufletul meu dar cred ca o sa trec cu bine. Imi revin repede. daca vrei sa ma ajuti poti sa imi dai add la letssparrow

| MDenisee a răspuns (pentru ClauditaSmile):

Am dat... daca ai nevoie te ascult.

| Exedron1 a răspuns (pentru ClauditaSmile):

Esti fata sau baiat?