| Đοαr eu şi ατâτ ♥ a întrebat:

Cum sa fac sa uit un baiat pe care il iubesc farte mult love struck dar el o iubeste pe cea mai buna prietena a mea [ea nu stiu sigur daca il mai iubeste ]?
Groasnic crying
Ori cum voi ce spuneti? >:-

10 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cel mai bine e sa nu faci nimic.Pentru ca orice vei face va influinta relatia cu prietena ta. El conteaza prea putin aici pentru cand ea e mai importanta.Resemneaza-te.Cu cat mai repede cu atat mai binehappy

| gabriela_8989 a răspuns:

Incearca sa nu te mai gandesti la el...sau sa nul mai vezi.gandestete ca ii place de cea mai buna prietena a ta...

| monyk a răspuns:

BUna, gandeste-te la faptul ca nu e singurul baiat de pe acest pamant si cu timpul il vei uita, e o chestiune de timp. Daca o iubeste pe prietena ta, asta e, accepta realitatea si resemneaza-te, in viata nu e totul asa cum vrem noi; ai sa vezi ca vei intalni un baiat care sa te iubeasca si sa il iubesti, nu-ti face griji.
Cauta diferite activitati sa nu te mai gandesti la el si incearca sa il eviti, sa nu vb.cu el sa nu il vezi ca sa il poti uita mai usor.

| beatrice_4007 a răspuns:

Buna! Prin ceea ce treci tu am trecut si eu. La inceput am plans si am suferit dar apoi mi-am dat seama ca plansul nu rezolva nimic; desi il vedeam zi de zi cu prietena mea cea mai buna de mana sufeream dar am inceput sa ies, sa ma distrez sa-mi ocup timpul cu citit (hobby-uri de regula), iesiri cu prietenii si incetu cu incetu el a iesit din viata mea.Acest lucru te sfatuiesc sa faci si tu; sper ca ai sa reusesti si tu sa-l uiti...mult succes.

| Lorelai a răspuns:

Gndeste-te ca pur si simplu nu el e alesul si ca urmeaza sa il intalnesti. Nu te consuma pentru un astfel de tip, se poate intmpla oricui acest lucru. Il vei uita, mai ales cand il vei intalni pe tipul care te va iubi si pe care il vei iubi.

| Ramonaaaa a răspuns:

Daca o iubeste pe prietena ta cea mai buna nu prea ai ce sa faci. Daca te bagi ea se va simti tradata.Sentimentul este groaznic crede'ma. Dar daca totusi ea nu il mai iubeste si trece mai departe atunci poate ar mai fi o sansa. Ea nu se va simti tradata in niciun fel pentru ca pana la urma a renuntat la el.
Du'te la prietena ta si intreab'o mai indirect daca mai simte ceva pentru acel baiat. Daca zice 'da' atunci eu te sfatuiesc sa nu te bagi si sa ii lasi sa isi rezolve problemele. Daca zice 'nu' atunci poate, poate ai avea o sansa cu el. Apropiati'va, fiti prieteni si mai apoi poti trece la 'CAPITOLUL URMATOR'.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa misa intamplat si mie nu mai suportam dar uital dragostea se gaseste greu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am o asemenea situatie si nu stiu ce sa fac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am o asemene situatie si nu stiu ce sa fac!

| Nutza_7228 a răspuns:

Te inteleg foarte bine. si eu acum sufar din cauza unuia. dar incearca sa te ei cu prietenii sa te distrezi si tot.bafta