Trebuie sa iti faci curaj sa ii spui ca il placi, nu rata sansa asta, mai tarziu o sa-ti para rau ca nu ai incercat
Trebuie sa incerci sa-i arati ca simti ceva pentru el. insa nu prea ai sanse. din propria experienta pot sa-ti spun ca un baiat si o fata care se cunosc de mici nu pot fi indragostiti, el o sa te considere o prietena insa nimic mai mult
Si mie mi se intampla la fel, dar eu nu am curaj sa fac nimic, mai ales ca atunci cand ma placea, eu nu il placeam si atunci a insistat pana a inteles, dupa a incercat sa ma faca geloasa, iar dupa a uitat de mine si acum abia ca mai vorbim din cand in cand (mergem cu acelasi autobuz) si ideea e ca eu abia acum il plac cand el nu mai simte acelasi lucru deoarece am ramas doar prieteni dupa ce l-am respins eu sincer vad ca nu mai simte nimic, mai ales ca acum se da la toate fetele din clasa mai putin la mine si nu mai am curaj sa il intreb...
Probabil ar trebui sa vorbesti mai mult cu el, sa incerci sa intri in grupul lui de prieteni, si dupa poate te va placea din nou... ( la mine nu a mers, poate la tine merge)