| Dana1999 a întrebat:

Cum sa fac un băiat mai scund sa ramana lângă mine? Ma place doar pentru sex, în rest se vede ca nu e interesat.

Răspuns Câştigător
| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Oameni buni, dacă vreti da răspunde-ți la întrebări, răspunde-ți! Dar dacă veniți cu comentarii doar ca să scrieți și voi ceva. E păcat de voi. Înseamnă că sunteți frustrați și încercați sa frustrați și alte persoane. Dana, înălțimea, greutatea, aspectul în general nu contează! Încearcă sa comunici cu el, sa ii descoperi pasiunile, ce ii place sa facă în timpul liber și toate cele. Comunicați! Dacă el nu te place pe tine pentru fata/femeia care ești și este interesat doar sa se descarce e păcat de tine sa rămâi prinsa într-o relație de acest gen. De ce? Pentru ca el știe ca dacă nu își găsește femeie conform "criteriilor" lui, vine la tine se descarca, pleacă și caută mai departe ceea ce vrea el. Încearcă sa îți găsești fericirea per total (nu doar sexual)! Sunt multe persoane ce te pot face sa zâmbești, sa razi cu pofta, sa te simți iubita, protejata, sa simți ca ii pasa într-adevăr de tine dar pe lângă astea te asigur ca vine și satisfacerea sexuala!

32 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă vrei doar sa ramana lângă tine oferi sex in continuare. Dacă vrei pe cineva mai serios care sa te placa in primul rand pentru cine ești tu, caută pe altcineva.

| Adry05 a răspuns:

„băiat mai scund" de parcă ar schimba asta cu ceva siutația. nici nu mă miră că nu vrea nimic cu tine cu asemenea gândire

| Dana1999 explică (pentru Adry05):

El a fost doar cu fete de înălțimea lui. Nu e nimic gresit cu gândirea mea. Ce rautacios esti. Pur si simplu nu ma vrea din cauza asta

| Adry05 a răspuns (pentru Dana1999):

Nu sunt răutăcioasă dar majoritatea fetelor zic asta ca ceva pejorativ și ca motiv să nu fie cu cineva.

| Drimmero a răspuns:

Atata timp cat pui intrebari de genul pe site-uri de genul nu esti la stadiul de femeie ci la stadiul de fata, mai ai de mancat mult si bine. Barbatii vor femei, nu copile imature si instabile de la cer pana la pamant.

| Stropdeploaie a răspuns:

Pai sti cum ...inebunste l in pat...fa i toate poftele sexuale!))

| mihai69 a răspuns:

Dar tu de ce vrei "să rămână"? Ce calități are (în afara sexului) pe care ți le dorești așa mult?

| Dana1999 explică (pentru mihai69):

E frumos, e plin de viata, are încredere în el

| Dorotheea21 a răspuns (pentru Dana1999):

Are incredere in el, nu in tine.
Eu nu am avut relatii cu barbati mai scunzi decat mine, dar am observat ca cei mai mici sunt foarte inhibati de lucrul acesta.
Banuiesc ca intr'un fel se desfasoara lucrurile in pat, si altfel in cuplu, in afara patului.
Daca incepe sa iti spuna 'Mami', sa fugi! happy

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Scapa de el! Nu ai de ce sa stai cu o persoana care te foloseste.

| SilentRain a răspuns:

Dacă te vrea doar pentru asta...el te vrea doar pe post de jucărie, nu-l interesant cine esti, sau ce simți, sau ce faci pentru el
Nu fi bătaie lui de joc si lasa-l

| darrio2007 a răspuns:

Si tu, daca il vrei langa tine, de ce anume esti interesata, nu tot de sex?

| Dana1999 explică (pentru darrio2007):

Eu sunt interesată si de personalitatea omului.

| mihai69 a răspuns (pentru Dana1999):

Nu mi se par calități pe care să nu le poți întâlni și la mulți alți băieți.
Eu cred că nu trebuie să "tragi" tu de el.
Dacă relația cu beneficii e ok pentru amândoi, mai bine concentrează-te pe găsirea acelui băiat care nu o să te vrea decât pe tine. Și desigur, nu numai pentru sex.

| darrio2007 a răspuns (pentru Dana1999):

Dar nu iti place ca e scund sau ce anume?

Ba Da dar nu cred ca vede altceva in afara de atracție sexuală.

| mdc98 a răspuns:

Trebuie sa te bucuri, inseamna ca arati bine.

| Dana1999 explică (pentru mdc98):

Sa ma bucur ca vrea sa ma foloseasca?

| mdc98 a răspuns (pentru Dana1999):

Dar nu te foloseste.
Asa ti-a spus?
Sau ti-a spus ca vrea relatie si de fapt iti ofera doar sex?
Cred ca la tine este problema, ca te gandesti ca tipul ar vrea mai mult cu tine.
Poate vrea doar aventura, se intampla ca doua persoane sa aleaga sa nu se implice in relatie, ci doar sex.

Da,pai eu vreau prea mult, el vrea doar aventuri. Nu e pentru mine.

Dar voi cum v-ati inteles la inceput? Ti-a spus ca vrea relatie si acum vezi ca vrea doar sex? In acest caz, da, te foloseste.
In cazul in care nu ti-a zis nimic, asteptarile sunt prea mari la tine, iar in acest caz nu va potriviti si mai bine renunti la idee.

Nu ma foloseste ca nu am stabilit si nu am facut nimic.

Si atunci cum iti dai seama ca te vrea doar pentru sex?

Mi a propus asta.

Atunci spune-i ca tu nu iti doresti, si gata.

Sunt atrasa de el, imi doresc, dar nu sunt genul care vrea doar pentru o noapte. Eu ma atasez.

Si spui ca te foloseste dar il vrei langa tine. Nu te inteleg.

Îl vreau dar nu pentru o noapte.

Se poate folosi de tine si daca sunt mai multe nopti.

Se poate folosi de mine si intr o relatie laughing