Buna, lasa-l pe el sa faca primul pas, dar da-i de inteles ca iti doresti sa il saruti, si asta o poti face aratand-ui prin gesturi, apropie-te de el, fa-l sa te doreasca, dar daca e prea timid atunci fa tu primul pas ca nu cred ca te-ar refuza.
Apropiete de el ia-l in brate strangel asa bine bine de tot uitate in ochii lui si ar fi chiar prost daca nu te-ar saruta
Foarte simplu draga anonima
stai cu el, si il saruti daca nu vrei sa il saruti tu, stai pe langa el si o sa simta el momentul sa te sarute
In primul rand trebuie sa faci cunostinta cu el, sa va cunoasteti putin (se poate si fara), ia-l in brate si nu-l lasa sa se dumireasca ce se intampla cu el si saruta-l cu foc, o sa-i placa; baietii cred ca ei trebuie sa faca primul pas, da poti sa le-o iei inainte, ca nu se supara
cred ca cel mai sigur ar fi sa treci u prima la actiune...saruta-l tu. dar daca nu ai curaj n sh...fii mai apropiata de el(ia-l de mana ...sau ceva de genu'), da-i de inteles ca asta vrei...eu zic ca daca il iei de mana de exemplu si daca lui ii place catusi de putin de tine va trece singur la actiune (k nu cred ca e atat de prost incat sa nu isi dea seama ca il placi)
Fa-te k ii spui ceva mai de aproape...apropiete...inca un pic... un picut... ups. tea sarutat el...vezi cat de simplu e
Daca nu vrei sa para k ai vrut si tu procedeaza la fel, dar spunandu-i ceva... orice... o minciuna...
daca nu te saruta...play with me...and will see