Pai e cam greu.baietii sunt foarte orgoliosi, dar spune-i lui direct ca vrei sa auzi si cuvinte frumoase de le el cum ar fi un simplu "te iubesc"... daca chiar te iubeste va ceda in fata insistentelor tale si iti va spune daca nu inseamna ca e timid fata de tine si nu are curaj...tu doar trebuie sa fi sincera cu el si spune-i ca te-ai saturat sa i zici doar tu ca il iubesti.multa bafta . fundita?:d
Ce vrei sa-ti spuna mai intai, ca te place sau ca te iubeste, este si asta o problema... vorba cantecului "iubirea e un lucru mare".
dar poate nu te place le spune lor ca sa se dea mare poate? a dovedit ca te place? sau doar ai tu impresia ca te place ce daca este mai dragut cu tine? l-ai testat sa vezi daca tine la tine adica stii sigur ca te place/iubeste? poate este mai timid cu tine poate nu te place km am zis mai sus si le spune celorlalti ca da dar ii este nasol sa te minta pe tine poate ii pari de treaba si se simte nasol sa te minta... SAU chiar este TIMID si ii este greu sa iti spuna ca te iubeste/place testeazal si tu pune o fata sa se dea la el si vezi cum reactioneaza (fata sa fie cea mai buna prietena si sa ai incredere in ea sa nu fie curva de aia sau daca nu ai o asemenea prietena abort plan) sau incearca sa fii indiferenta cu el 3 zile si vezi daca te cauta ca un disperat, daca da inseamna ca atunci CHIAR te place si nu iti spune ca te iubeste din cauza ca este timid
@castiel
amice,de limba romana ai auzit si tu? in afara de faptul ca debitezi toata ziua pe site-ul asta,mai si debitezi ca ultimul anagramat.du-te frate pe la scoala, ia abecedarul in mana eventual si fa-ti un rost. lasa dracul TPU-ul, in loc sa iti studiezi limba materna stai de dimineata pana seara pe TPU.nu vrei si o bere virtuala sa nu te mai deplasezi pana la magazin si sa pierzi vreo noutate de pe aici?
El iti poate arata ca te iubeste prin metodele cunoscute numai de el si de ce nu cunoscute si de tine. Ai putina rabdare. Baietii sunt mai timizi cateodata in fata unei fete ce ii atrage foarte mult. Te poti balbii, te poti comporta straniu in fata unei persoane de sex opus ce o placi mult. De aceea nu recunoaste ca te place. O va arata.
Draga mea E o diferenta dintre a`ti place de un om si a`l iubi Deci intelegi lucrurile pe dos!
Pai spune-i tu in fata sa iti zic tot ce simte pentru tine (la mine merge ...eu m-am chinuit 2 ani si ceva sa il fac sa imi spuna te iubesc asa ca noroc)
AnaAna23 întreabă:
marinteodora întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: