| stetefi a întrebat:

Cum sa fac un baiat sa se indragosteasca de mine daca noi vorbim doar pe facebook? vorbim foarte des dar nu am nici o idee cum sa il fac sa se indragosteasca de mine.

Răspuns Câştigător
| The1smartiest a răspuns:

Iesiti la o plimbare in parc..sau in orice loc unde puteti sa interactionati mai mult. nu film, teatru d astea. ceva parc, loc de joaca, mall etc. big grin succes! n ai cum sa il faci sa se indragosteasca de tine, poti doar sa afli daca poate fi ceva intre voi, daca el simte la fel, daca sentimentele sunt reciprocehappy si eu as vrea sa te indragostesti de mine - ce ai vrea sa fac? nu am ce. - glumesc happy succes mare

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca baiatul este batut in cap nu trebuie sa faci nimic special pe facebook : se indragosteste singur.

| MrAlex a răspuns:

Incearca sa va vedeti si voi fata in fata si cine stie!

| Love4Music a răspuns:

Iesi cu el pe afara, comunica cu el.
Dupa o perioada de iesit impreuna prinde-l deodata de mana, dupa reactia lui o sa iti dai seama daca ii place sau nu de tine.

| TheBrainiac a răspuns:

Stiu ca de obicei e rolul baiatului, dar fa o exceptie si invita-l la un suc.

| Cristicata98 a răspuns:

Invita-l in parc si uitati-va ochi in ochi naiba pana la urma o sa va f... voi acolo pe banca laughing

| L1K3 a răspuns:

Spune-i adevarul ca il iubesti si poate te va intelege si mergeti intr-un loc in care nu vine nimeni niciodata casicum in padure va luati un cort si stati 3-4 zile si ia-ti haine misto atunci o sa fie cu tine

Întrebări similare