anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa fac un barbat sa se andragosteasca de mine si sa aiba ochi numai pentru mine?

11 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Am auzit eu ceva : cand esti la ciclu, sa iei putin sange si sa il amesteci in bautura, ii dai sa bea de cinci ori pe luna si el are ochi doar pentru tine. happy
sau o metoda mai moderna : incearca sa fii cat mai draguta cu el, dar nu disperata, acorda-i atenti ata dar nu-l sufoca. incearca sa fii buna la toate nevoiele lui si cel maim important: fii sincera! asa capata incredere in tine si nu va dori sa te piarda.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Lolita, metoda propusa de tine apartine magiei negre, esti sigura a vrei sa folosesti genul asta de forte oculte?
Eu cred ca sunt cateva reguli: poarta-te frumos cu el, respecta-l, nu il cicali, nu fi geloasa, intelege-te bine cu prietenii si parintii lui, nu il minti sau insela.

| claudiu89 a răspuns:

Fa-i ochi dulci si zambeste-ihappy dar sa astepti un timp ca farmecele tale sa-si faca efectul...la noi baietii efectul cred ca ii mai intarziat...multi isi dau seama ce au avut numai dupa ce au pierdut-o...sau isi dau seama ca puteau sa o piarda pe fata pe care o place.

| andi a răspuns:

Simplu, ai scotii ochii si ai pastrezi intr-un borcan, apoi o sa se indragosteasca si de tine indeferent cum ai arata happy big grinbig grinbig grinbig grin

| fisshu a răspuns:

In primul rand trebuie sa simta si el ceva pentru tine ca dragoste cu forta nu se poate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu cit mai mult vei incerca sa faci asta cu atit mai mult se vor departa.Ba pot spune ca vor descoperi ca pot pune in practica viteza luminii dar in sens invers

| mikiscence a răspuns:

Eu stiu sigur ca uneori nu functioneaza nimic... daca nu e facut pentru tine... poti sa fii cea mai draguta cu el... poti sa fii cea mai frumoasa...barbatii sunt ca animalele.instinctive...imediat ce una si-a ridicat fusta.au sarit... putini sunt cei care au remuscari si mai putini sunt cei care nu-i intereseaza acest gen de fete! lasa destinul sa-l aduca la tine, daca nu .nu insista...ca apoi se foloseste de iubirea ta!

| sevraj a răspuns:

E simplu, arata-i ca-l iubesti, arata-i ca el pentru. tine e totul, fa-l sa te iubeasca, banuiesc ca ai tu vreo tactica, respect.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e tocmai simplu! daca nu e pentru tine si nu iti e sortit e mai greu. poate doar o 9 aventura...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca in primul rand trebuie sa ai tu incredere in tine, dar daca nu e sa fiti impreuna si sa va iubiti nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta antrebam si eu...