anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa faci o fata fericita in aproape fiecare zi? astept parereile voastre serioase! multumesc

Răspuns Câştigător
| rousz a răspuns:

Hey! Frumoasa intrebarea tawinking imi place sa vad ca mai sunt si asemenea baieti :-D Dimineata sun-o si uimeste-o, spune-i cuvinte frumoase si fa-o sa se simta cea mai iubita fata din lume, daruieste-i flori, si multe sarutari, strange-o in brate si plimbativa doar voi 2 prin parc, arata-i ca iubirea dintre voi este de necuprins si ca inca sunteti 2 copii, daca ii plac poeziile ii poti compune una ( desi pare ceva foarte romantic, noua fetelor ne place mai ales cand vine din partea unui baiat, si acel baiat sa mai fie si baiatul iubit e ceva superb!) foloseste-ti imaginatia si va fi ok. succeshappy

10 răspunsuri:
| Rebecca009 a răspuns:

Cum s-o faci fericita? Pai las-o in pace si va fi fericita laughing

| Azµre a răspuns:

Cel mai simplu lucru! Sa o iubesti! Cadourile sunt nimicuri pe langa iubire, pe langa simplu fapt ca o sprijini in ceea ce face, ca ii esti alaturi intotdeuna. Nu trebuie sa fie numai vorbe cum nici nu trebuie sa fie numai fapte si ambele impreuna vor lucra intr-un mod armonios si placut!

| papusica987 a răspuns:

Buna
cuvintele frumoase fac intodeauna o fata fericita.
poti sa-i faci mici cadouri.
fa-o sa rada.
fa-i complimente.
:X:X:X

| anșa a răspuns:

Yaoi

| cristina_2603 a răspuns:

Ofera-i flori zilnic si mici cadouri saptamanal sau lunar, cadourile mai mari de sarbatori mai importante cum ar fi ziua ei, craciunul etc
succeswinking

| cristina_2603 a răspuns:

Parerea mea e ca cookyeh merita fundawinking

| cookyeh a răspuns:

Ii spui "ce frumoasa esti" dar nu in exces pentru ca te va considera siropos... o faci sa rada insa nu faci glume pe seama ei... te uiti in ochii ei si zambesti, dar la fel, nu in exces. Mereu o lasi sa termine ce are de spus, o asculti uitandu-te in ochii ei. Iar daca ii fuge privirea, si observi limbajul trupului, clar te place.

| Andrei_adam_1997 a răspuns:

Pai fa-i complimente mai dai cate un sarut amoros mai plimbate cu ia prin orasi tinandute de mana cu ea si mai as gandeste-te si tu ca nu-i greu

| Guzun_Costea_1999 a răspuns:

Cum sa fie iubita mea fericita