Hm.pai uite de exemplu...sa zicem ca sunteti mai apropiati da? asa.
si tu vrei sa te apropii mai mult de ea, o poti invita sa iasa la o plimbare in parc cu tine.inainte sa te vezi cu ea.ii cumperi si tu o mica atentie(un trandafir rosu) ca sa ii arati ca iti place de ea, ca e importanta pentru tine.va plimbatzi una alta.
vorbitzi.ar fi mai bine sa o asculti sa vezi cum gandeste si sa te uiti la miciile detalii cum te priveste si cum iti zambeste ca toate astea isi au rostul lor si importanta lor.
acum eu nu stiu daca tu o cunosti atat de bine, sa ii stii ce ii place si ce nu, ce nu suporta ce suporta. cum e cand are draci, cum e cand plange, cand rade.
Si daca nu stii aceste lucruri ai putea sa incepi usor.sa deschizi o conversatie cu intrebari despre ce ii place ce nu.usurel.nu te grabi.
Dupa ceva timp la intalnire o poti intreba daca o poti lua de mana.si daca accepta e perfect e un semn foarte bun:d
Nu incerca sa saruti o fata cand va vedeti prima data, cel mai bine e cand va luati la revedere atunci ar fi momentul perfect:d
Daca ai saruta'o cand o vezi o sa se rusineze, sa fie timida.si nu o sa se simta in siguranta, si sigur nu ai vrea asta.Corect?
Dupaia o sa mai aveti intalniri daca prima a mers bine.Ce fel de relatie vrei tu? Ce intentii ai cu ea? Daca vrei o relatie serioasa trebuie sa te implici mai mult, sa fii mult mai atent la gesturile care le faci.
mai bine mi'ai da id tau si ti'as explica mai bine. daca doresti. daca nu vrei nu e nici o problm sper ca ai inteles cat de cat care este ideea.
Buna.
Acuma depinde si cat de multe va permitetzi, care sunt limitele voastre.etc
Cel mai bine e sa te apropii usor de ea, comunicand. dupa aceea daca vezi ca iti raspunde pozitiv, ca aveti acelasi fel de a gandi, de a vedea lucrurile.
Ar trebui sa ii dai de inteles ca iti place de ea, dar asta inainte trebuie sa fii sigur pe tine si sa fii sigur ca si ei ii place de tine altfel s-ar duce pe rapa si prietenia si ai pierde-o pe fata.
Ai putea sa faci mici gesturi, atentii mai bine zis.sa ii arati ca iti place. dupa aia sa progresezi cate putin.
Cand esti convins 100% ca este momentul potrivit ii spui care sunt sentimentele tale fata de ea. Si ca vrei sa fie mai mult decat o prietenie.
Nah, nu ai dat atatea de multe detalii ca sa imi dau seama mai mult...
Decizia este a ta, asta este doar parerea mea.
Daca doresti dai click pe profilul meu, intrebarile mele si vezi ca mai recent am pus o intrebare ceva de genul acesta acea intrebare este putin mai detaliata dar ai putea sa imi explica mai exact cum sa-i ofer acea "atentie" si care sunt acele gesturi?
Suntem si colegi la scoala, in mare parte am priceput cam ce-ai zis tu pe aici de acum sa incerc sa le pun si in practica!
Hm.pai uite de exemplu...sa zicem ca sunteti mai apropiati da? asa.
si tu vrei sa te apropii mai mult de ea, o poti invita sa iasa la o plimbare in parc cu tine.inainte sa te vezi cu ea.ii cumperi si tu o mica atentie(un trandafir rosu) ca sa ii arati ca iti place de ea, ca e importanta pentru tine.va plimbatzi una alta.
vorbitzi.ar fi mai bine sa o asculti sa vezi cum gandeste si sa te uiti la miciile detalii cum te priveste si cum iti zambeste ca toate astea isi au rostul lor si importanta lor.
acum eu nu stiu daca tu o cunosti atat de bine, sa ii stii ce ii place si ce nu, ce nu suporta ce suporta. cum e cand are draci, cum e cand plange, cand rade.
Si daca nu stii aceste lucruri ai putea sa incepi usor.sa deschizi o conversatie cu intrebari despre ce ii place ce nu.usurel.nu te grabi.
Dupa ceva timp la intalnire o poti intreba daca o poti lua de mana.si daca accepta e perfect e un semn foarte bun:d
Nu incerca sa saruti o fata cand va vedeti prima data, cel mai bine e cand va luati la revedere atunci ar fi momentul perfect:d
Daca ai saruta'o cand o vezi o sa se rusineze, sa fie timida.si nu o sa se simta in siguranta, si sigur nu ai vrea asta.Corect?
Dupaia o sa mai aveti intalniri daca prima a mers bine.Ce fel de relatie vrei tu? Ce intentii ai cu ea? Daca vrei o relatie serioasa trebuie sa te implici mai mult, sa fii mult mai atent la gesturile care le faci.
mai bine mi'ai da id tau si ti'as explica mai bine. daca doresti. daca nu vrei nu e nici o problm sper ca ai inteles cat de cat care este ideea.
In primul rand nu iti cere VOIE sa o iei de mana sau sa o saruti, cand iti ceri voie, denota ca esti cam lipsit de incredere. Nu cumpara nimic daca nu esti cu ea, nu fi fraier. Nu mai mult de 3 intalniri, fara sarut. In rest e cum a spus ingeras, asa in mare, e bine pentru varsta ta.
AlexEjmecheru întreabă: