Sunt cazuri in care timiditatea nu se ¨vindeca ¨ dar aceste cazuri sunt rare. Ma indoiesc ca tu faci parte din acesta categorie. incerca sa te simti in largul tau pentru ca pana la urma totul depinde de tine. Tot ceea ce iti doresti a fi realizat depinde de tine si de comportamentul tau. Nu arata timiditate, nu arata ca iti e rusine. Incerca sa controlezi asta si sa arati ca te integrezi oriunde. Sunt sigura ca vei reusi m ai ales ca esti baiat. iti va fi si mai usor. Succes!
O sa dobandesti pe parcurs "experienta" si o sa te obisnuiesti cu o fata sau mai multe in preajma ta nu e nimic cert sau exact de facut, asa ca stai linistit.
Pai, totul tine sa incerci, daca nu vorbesti cu fetele nu ai cum sa intelegi, nu iti poate spune nimeni, tu trebuie sa reusesti.
nu e bine sa te gandesti dinainte ce si cum, vorbesti direct, nu dai atentie timiditatii, trebuie sa faci asta automat, si in timp ai sa te obisnuiesi si va fi ca si cand ai vb cu un amic
totul e sa vorbesti fara frica, dar nici sa arunci cu vorbe aiurea ca dupa o sa te ia de prost.
prefate ca nu esti jenat, vorbeste cu ea ca si cum nu ai avea nici o retinere, iar in timp nu o sa mai ai probleme.
Bafta
In privinta ca ti-e rusine sa vorbesti cu fetele: niste simple pareri nu cred ca-ti ajuta,ar trebui sa vorbesti cu un psiholog,acesta va incerca sa vada care este cauza si ce te-a facut sa ai aceasta rusine, prin diferite metode, cu timpul intr-un fel de a spune te vei vindeca.Nu cred ca este o problema serioasa, deoarece are vindecare, insa daca nu o tratezi la timp se amplifica.Eu iti spun ca vei reusi.Bafta!