| ALIBABA7817 a întrebat:

Cum să faci sex? cu sa agăți?

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Va prostit foamea cu sexul ăsta obsedatilor.

| MarianWLF a răspuns:

In primul rand sa ai cu cine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cu grija.

| Violleta2022 a răspuns:

Cu BANI evident, asa se agata toate prostituatele, pentru sex.

| dullcat a răspuns:

Sexul se face in intimitate, folosind organele sexuale.Agatatul se face cu agatori de orice fel.laughing Ce varsta ai? Daca esti adolescent ar trebui sa te preocupe doar a doua intrebare.

| LordCristobal a răspuns:

Sexul il faci cu penisul.
Agati fete cu vrajeala si bani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sex poate face ori cine și ori și cine. nu este nimic absolut nimic impsosbil sa obți sex dacă asta îți dorești și vrei este peste tot în lume sex dacă devii dependent de sex atunci este grav! ajungi ca corpul tău să-ți fie străini nu te mai poți controla și depinzi de sex și fără nu mai poți trăi sexul este cel mai mare drog al omului când ajunge să-și piardă controlul și are numai plăceri carnale ai fantezii atunci nu mai judeci normal și conștient în situațiile alea și te lași purtat de val și rațiunea ta nu mai este stabila și foarte vurnebila în fața pofetelor carnale și plăcerilor sexuale...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este mult mult mai complex de atâta ce spun și explic eu aicia este un nimic pe lângă subiectul legat de sex feminin sau bărbătesc. Firește ca este un act normal nimic ieșit din comun suntem ființe umane oameni...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De agățat nu știu ce sa zic. Eu nu ies sa dau la pești prefer să-mi ocup timpul cu Adevărat folosit-or nu la dat undiță.

| FindMyName a răspuns:

Sexul îl poți face oricând, dar de preferat protejat, și de asemenea tot de preferat cu o persoană de lângă tine, mai exact iubitul/iubita, soțul/sotia, nu așa cu orișicine.
Cat despre,, agățat", știu doar ca agăți rufele de la spălat, pe culme. Se spune,, cum să cunosc o fată/un băiat" nu să agăți.
În primul rând trebuie să fi politicos/politicoasă, cu cei 7 ani de acasă, să dai dovadă de om serios, asta caută lumea, oameni serioși. Comportă-te frumos, dai dovadă de exemplu bun, și poate vei atrage. A, și să nu uităm puțin de vestimentație și look (adică cum arăți), daca ești fată, nu îmi dau seama după numele ALIBABA, nu te da cu un 1kg de glet pe față, băieților sigur le place să vadă o femeie naturală, nu fi nici prea decoltată, nici prea ca babele, fi cat mai plăcută ochiului(repet, dai dovadă de exemplu bun), de ești băiat…lasă, nu îți mai ține pantalonii ăia sub cur așa de tare, nu faci onlyfans. Poartă-te mai lejer, mai frumos.

Asta e părerea mea, acum fiecare cu brânza sa. Prin toate astea, vreau să spun să dai exemplu de un om bun, să te poată admira ceilalți. Să te urmeze

Întrebări similare