| Maya89 a întrebat:

Cum sa fim fideli toata viata? Ce credeti ca trebuie facut sa fie totul ca in basme?

Răspuns Câştigător
| m00n a răspuns:

Mai nou s-a demonstrat ca poligamia este genetica, deci barbatii au o gena care ii face sa insele si sunt in numar mult mai mare decat femeile. Daca iubesti cu adevarat pe cineva ii esti fidel, dar daca impulsurile date de psihico-ceco-bibi(creieras)iti dicteaza altceva trebuie sa duci o lupta sa rezisti.Si daca ar fi ca in basme,iti spun eu, pasiunea aia, incitatia, excitatia, etc vor disparea in timp.Rau cu rau, dar mai rau fara rau.E bine si cate un hop, sa va amintiti cat de mult va iubiti, nu?

18 răspunsuri:
| Anne1994 a răspuns:

Nu cred ca ar putea fi totul ca in basme... dar daca gasim un job bun, un sot ideal si inceram si noi sa facem in asa fel incat sa fie bine, atunci si rezultatele vor fi pe masura.
Viata perfecta nu existawinking
Doar in carti, filme si visebig grin

| relian a răspuns:

Ce tgrebuie facut? Pai sa ai partenerul ideal.Insa nici atunci nu stiu daca o sa fie pentru toata viata, pentru ca imbatrinesti si barbatul se va uita dupa una mai tinara, mai ales daca are si ceva maruntei la banca.Sa poti sa fii fidel toata viata este sa ai un libidou foarte scazut, care spre batrinete va disparea complet si atunci cu siguranta vei fi fidel partenerului.In cazul in c are de ex ai un partener ca patronul lui playboy cu siguranta nu vei primi fidelitate de nici o culoare.Ca in basme nu exista.De aia se si numeste basm.

| mgtow a răspuns:

E suficient sa traiesti intr-o padure cu tot ce-ti trebuie doar tu si el fara nimeni in plus si asa chiar daca a-ti vrea sa va inselati nu exista inlocuitor.

| IREros a răspuns:

Pai sa fii fidel inseamna sa nu inseli, sa te gandesti numai la al tau partener, ca sa faci asta trebuie sa il iubesti (asta deja implica faptul ca numai pe el il vrei, numai de el ai nevoie, etc.) Deci ca sa fii fidela toata viata trebuie sa il iubesti toata viatabig grin Simplu.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Sa spui ca partenerul e cel mai cel, sa va intelegeti si sa nu cauti inca 10 sa vezi care-i mai bun

| Felys a răspuns:

Daca la inceputul relatiei totul pare perfect,iubire mare,in timp apar divergente,foarte rar sunt cuplurile care sunt intr-adevar pe aceeasi lungime de unda,omul in general are toane, tabieturi, isi poate schimba impresia de la o perioada de timp la alta, e complicat sa fi in simbioza perfecta cu partenerul, desigur nu imposibil

| darrio2007 a răspuns:

De asta li se spun basme.Pentru ca difera de realitate.Dar cu efort din partea ambilor parteneri sa stii ca se poate.Nu chiar ca in basme, desigur.

| doc69 a răspuns:

Ca sa fii fidel intr-o relatie inseamna ca ai crescut permanent impreuna cu celalat si toate experientele impreuna va ofera noi posibilitati de a merge mana in mana mai departe si exista complementaritate completare..altfel nu ai cum sa fii fideldaca sexul nu merge sau comunicarea dragostea se inabusa si simti ca nu mai ai ce iti trebuie..si..cauti.

| crack123 a răspuns:

Depinde la ce basme te gandesti tu... Eu cand am vazut scris asta m-am dus cu gandul direct la vrajitoare si zmei, deci e foarte posibil. Trebuie multa intelegere si rabdare.

| TreiSurori a răspuns:

Atata timp cat exista prea multe libertate nu vom putea fii niciodata fideli.
Exista tentatii la tot pasul.
Ultimii "fideli" au fost bunicii nostrii...atat.Ia-ti gandul de la fidelitate in 2013+.

greece12
| greece12 a răspuns:

Facand din omul iubit cel mai bun prieten pe care l-ai fi putut avea vreodata.
Increderea nemarginita, siguranta ca va intelege tot ceea ce-i spui, libertatea sa-i poti spune orice, impletite cu sentimentele puternice, pot duce la o lunga poveste fericita de dragoste.
Pentru ca prietenia este o dragoste platonica si dragostea o prietenie patimasa.happy

| ghinionistul112 a răspuns:

Sinceritate si o iubire neconditionata si fara materialism si atunci va fi totul ca in basme pe viata... asta depinde si de tine ce vrei cu adevarat

| RAY a răspuns:

Neam inselat de cand existam ca specie, dorinta sexuala vs iubire =cine invinge e alegerea noastra

| raluk27 a răspuns:

Respectand. Cand il respecti pe celalalt, implicit ii esti si fidel. Insa fidelitatea, ca si respectul se castiga in timp. Mi se pare stupid sa ii impui partenerului de la inceput sa iti fie fidel.

| Oana92 a răspuns:

Da, daca iubesti esti fidel toata viata. Nu poate fi totul ca in basme, dar cu iubire, intelegere si respect poti avea o viata frumoasa.

| AndreiuuMrrr a răspuns:

Daca fetele s'ar imbraca mai decent sunt ceva sanse.
Dar odata ce o fata se imbraca foarte sexy e si normal sa fii atras.

| LolaLollita a răspuns:

Trebuie sa existe iubire adevarata.

| Maya89 explică:

Va multumesc pentru raspunsurile voastre sincere.Tin sa dau un sfat daca imi permiteti, sa va spun k poti fi fidel (asta pentru barbati) cu usurinta atata timp cat femeia e:doamna pe strada, gospodina in bucatarie si curva in pat va exista mereu fidelitate intre parteneri...
Eu am o relatie de f multi ani si urmeaza sa se mareasca si familia de curand.Si credeti-ma ca "traiesc ca in basme", adica chiar pot spune ca nu imi doresc sa schimb nimic.