| pissi_8742 a întrebat:

Cum sa fiu cat mai atrgatoare pentru un baiat?:Xfundaa

7 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Fii TU! Fii cat mai naturala! Daca te va placea cu adevarat va vrea sa se combine cu tine asa cum esti.Bafta!

| R_8074 a răspuns:

Incearca sa-ti pui in evidenta formele pe care ti le-a dat mama natura.

| Alexakos a răspuns:

Simplu, fi tu, nu trebuie sa te faci nu stiu cum, sa porti nu stiu ce haine sa faci parul nu stiu cum si etc, pentru ca nu esti tu persoana aia si nu ai sa te simti bine, lui daca-i place de tine si te vrea te va avea asa cum esti, este o prostie mare sa te schimbi pentru cineva sa devi mai atragator.

| CrazzyGirlCsm a răspuns:

In primul rand, fi tu, fi naturala, cu zambetul pe buze, imbraca-te in asa fel incat sa iti pui in evidenta formele.

| misterioaѕa a răspuns:

Daca vrei sa fii mai atragatoare, fii naturala si vb mult cu el, incearca cel putin

| AndyMcFlurry a răspuns:

Un zambet stralucitor intotdeauna castiga happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei ca relatia sa fie de durata, nu te imbraca la primele intalniri sexy, extravagant, provocator.Mai ales daca esti o fata "dezvoltata" ai forme, si nu esti plinuta.Pt ca lui chiar daca nu`i place modu` in care te porti, vorbesti etc, el o sa te "seduca" pana cand o sa reuseasca sa intretina relatii sexuale cu tine, inainte sa te cunoasca! ee acu` depinde si de varsta.asta nu inseamna` ca n`ai voie, sau nu trebuie sa intretii relatii sexuale cu el. Daca simti tu ca este de treaba, si ca nu are intentii rele cu tine, tot nu te grabii! Intai asteapta cateva luni, jum de an sau chiar mai mult, pana cand simti tu si iti arata ca te iubeste.

Întrebări similare