| SkyTz a întrebat:

Cum sa fiu impreuna cu o fata care nu ma place? Sunt nebun dupa ea

2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dragoste cu sila nu se poate!
Nu-ți mai lăsa sentimentele libere, vei avea de suferit.
Pa, pa.

| rukimika a răspuns:

Simplu, eu am cucerit un baiat care una la un milion daca sar primi sa fim impreuna, si iaca cu inteligenta mea l-am data gata.Acum suntem impreuna. Uite trebuie sa vb cit mai mult cu ea pe teme mai captivante, fara: da ce ai facut? sau ce film ai privit? Se plicitseste asa. Eu de expmlu pe baiatul cela vb despre teme serioase care l-am facut sa amuteasca. Faoua sa rida, fara glume proaste. Nu te da mare si tare, fetele iubesc baietii seriosi, dar aratati talentele tale fara sa arati ca te lauzi. Fatele iubesc parfumul, asa ca date cu un parfum bine ales, si cind treci pe linga, ea sa intorca capu dupa tine, la fel si eu am facut. Dupa fa astfel incit sa se simte foarte libera linga tine. Zimbestei si saluto frumos de explu dimneata.Nu fa gesturi urite, nu te bate cu cineva sa arati ce esti puternic. Daca vezi ca nu-i place aspectul tau sansele sunt minore. FAte mai casual. Cere un sfat de la un prieten cum sa ai stilul tau potrivit. Si cel mai importan fii romantic.Eu am inceput de la sa fim foarte buni prieteni, dupa am inceput cu flirt pina la relatii...SUCEEEEEESSSS!