| ChocolateDroid a întrebat:

Cum sa fiu mai curajoasa?
Sunt foarte timida, toata lumea imi spune. Imi place de un baiat si cand intra pe mess nu am curajul sa il salut. Tremur toata si pur si simplu nu pot. Nu mai vreau sa fiu atat de timida.

6 răspunsuri:
| ElenaMaria a răspuns:

Sa iti iei inima in dinti intr-o zi si sa il saluti. Apoi ai sa observi ca usor usor teama asta o sa treaca. Vorbeste cu el si incearca sa va cunoasteti mai bine. Dupa ceva timp lasa-l pe el sa te bage in seama. Orice faci incearca sa nu pari obsedata.Nu grabi lucrurile lasa-le sa mearga usor si sigur.Mai intai deveni-ti amici si apoi mai mult.Nu te arunca intr-o relatie daca nu ii cunosti caracterul si slabiciunile cat de cat. Din discutie in discutie o sa vedeti si lucrurile care le aveti in comun. Daca nu aveti puncte comune nu iti face griji pentru ca stii si tu vorba aia ca extremele se atrag. Daca sunteti la fel si asta e bine pentru ca probabil nu o sa discutati mult in contradictoriu.Sa il saluti acum cat inca nu este prea tarziu.big grin

Bye bye wave [sper ca ce am spus o sa iti fie de ajutor :*]

| AnTiBioTic a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu. numai ca eu intru in vb si apoi se deschide un subiecthappy

| Parmalat a răspuns:

La cat de dragutsa esti n-ar trebui sa fii asa timida happy

| Pacala a răspuns:

De acord cu Parmalat. Arati fain, lasa timiditatea. N-ai motive sa tremuri toata happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite cum fac eutongue...cand intra il intreb ceva'a. daca stie ce'o facut cutare... iar apoi ii zic"tu cmz:*" dar nu-i zi prea des sa nu pari obsedata ca o sasi dea seama.deschide si tu subiecte dar nu te avanta intr'o relatie pentru ca nu va fi bine.stati sa va cunoasteti cel putin 2 sapt.incercati sa va dati seama ce aveti in comun si ce nu.ai grija sa fii tot odata misterioasa.sa nu dai prea multa importanta pe fata:X sper ca te'am ajutat:*wave

| strula a răspuns:

Poi,intreaba-ti o prietena care a fost tiida sau ma rog un parinte o ruda etc. ea/el cum ar proceda, asta tot si dupa ce iti faci mai mult tupeu il saluti discuti cu el despre chestil care i plac lui dupa il cunosti mai bine si il intrebi dupa daca vrea sa fie cu tine daca zice nu atunci nu ai de ce sa te superi ca in lume mai sunt oameni careastepata sa isi gasesca pereche happy