In primul rand sa fii foarte curat, frumos imbracat, sa captezi atentia prin inteligenta, sa nu jignesti nicidata pe nimeni, sa fi un model de urmat
Tre sa fii ''smecheras'' si nitel metrosexual si vei da pe spate toate adolescentele in calduri.
Depinde in ce sens vrei sa fii placut.
Daca vrei doar relatii de prietenie, intra in discutie cu ele si daca nu te intereseaza, macar prefa-te ca iti pasa de problemele lor si incearca sa le dai sfaturi. Asa vei fii considerat un bun prieten al lor si demonstreaza-le ca se pot baza pe tine. Dupa, sigur unele fete vor vrea sa fiti mai mult decat prieteni deoarece vor considera ca nu esti ca toti ceilalti. :3
Si asa ajungi sa ii fii cel mai bun prieten, ea rade langa tine si tu ramai doar cu "manuta"
Vorbindu-le frumos si sa fi atent cu ele nu conteaza prea mult hainele daca nu te ajuta posibitatile materiale sa atragi o fata in ziua de azi nu este asa de greu trebuie doar sa fi prea atent la ce scoti pe gura
Nu incerca sa fii un macho-man ca nu rezolvi nimic .Fii tu insuti si daca o fata te va placea iti va arata chestia asta .Si nu stiu cum gandesti tu sau care e parerea ta, dar eu unul cred ca nu trebuie sa fii placut in ochii fetelor, ci sa fi placut in ochii unei singure fete aceea fiind iubita ta, iar daca nu ai cu siguranta o vei gasi
maria12345678910111213141516171819 întreabă:
firstboy întreabă: