Ataat.e foarte bine ce faci! Si e foarte norocoasa prietena ta ...Mai rar baieti ca tine sincer.Mai tandru de atat nu cred ca se poate.Dar trebuie sa o surprinzi si cu alte chestii. pentru a nu se plictisi de dulcegariile tale. o floare daca ii dai la momentul potrivit face cat 1000 de cuvinte frumoase :X parerea mea :X Si atunci cand ii spui vorbele alea sa ii le spui din suflet.Fa'o sa simta.altfel la un moment dat se va plictisi si va crede ca o iei cu vrajeli sau altele. Bafta :* Si sa fiti fericiti in continuare :*
Salut Uite un baiat care seamana cu mine . Alint-o, iubeste-o, ia-o in brate, sarut-o lung si sopteste-i ca o iubesti, I-ai un trandafir cand nu se asteapta. Fi alaturi de ea si la bine si la rau. Iubiti-va, Bafta si succes in continuare!
Bai nu-i prea bine ce faci,dar fiecare cu stilul lui,lasa tu ca esti superba, ca nu ma pot despartii de tine, stii ce sa faci cu ea, ti-o tragi cu ea si esti foarte violent ii mai dai cate o palma si chestii din astea stii? bafta! P.S daca nu merge ceea ce am zis eu scuze
George0197 întreabă: