anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa flirtezi cu un baiat?//
fumditza p. s cum sa-l fac sa ma placa?

Răspuns Câştigător
| Piuliță a răspuns:

Fetele adora cand vad un baiat mai sentimental. Cei care fac pe tipii macho au pierdut de multe ori din start. Fetele sunt romantice - vor sa simta ca baietii chiar se straduiesc sa le cucereasca si ca nu isi pierd imediat interesul.

- Fa complimente, cauta puncte comune si nu uita sa pui accent pe limbajul corpului. Zambeste mult - chestia asta vrajeste! Atingerile "accidentale" arata ca vrei sa fii aproape de persoana respectiva. Spune intotdeauna ceea ce simti (de ex. "Imi place tare mult cand sunt cu tine!"). E valabil atat pentru fete cat si pentru baieti. Fa complimente delicate (ochi frumosi, haine cool).

Solutia
In cazul flirtului exista o regula general valabila: flirtul se poate invata doar daca este pus in practica. Aici se aplica 100% proverbul: repetitia e mama invataturii. Nu incepe de prima data cu tipu/tipa de care esti indragostit/a pana peste cap.

Daca vrei sa testezi puterea ta de atractie, incearca atunci sa flirtezi prima data cu o persoana simpatica, dar care nu te face sa simti fluturasi in stomac. Astfel esti mai relaxat/a. Privirile dulci au de fiecare data efect pentru ca prin contact vizual iti poti anunta cel mai bine interesul pentru persoana respectiva. Iar zambetul este intotdeauna cea mai scurta cale catre inima cuiva.

Nu este cazul sa joci un rol sau sa imiti pe cineva, fii pur si simplu tu insuti! Astfel vei avea toate sansele sa produci un efect natural si intens. In timpul flirtului, fetele sunt cele care detin controlul. Acest lucru nu corespunde vechilor clisee, insa a fost demonstrat prin diverse studii facute de-a lungul timpului.

Fetele nu sunt cele care abordeaza baietii, ci transmit diverse semnale pentru ca acesta sa se apropie. Fie ca isi arunca parul pe spate, zambesc sau se uita intens la tipul "vanat", acesta reactioneaza si crede ca este acum in control. Dar de fapt el reactioneaza pur si simplu la impulsurile fetei.

Multe fete nu se considera destul de frumoase pentru a putea atrage atentia unui baiat. Dar in acest caz, limbajul corpului este mult mai important decat aspectul fizic. In fond, consideram atragatoare acele persoane care au ceva interesant si nu pe acelea care au un singur subiect de discutie: propria persoana.

pai daca nu te place din start de ce sa te mai chinui? dragostea cu forta nu tine.

3 răspunsuri:
| ionutz2000 a răspuns:

Aoleuuuuuu.sunteti fete. spune-i ca il placi.la baieti e mai complicat ca daca aia nu te place dar la baiat se lasa imediat convins.

| Virkno a răspuns:

Bai eu stiu ca dragoste cu sila nu se poate dar incearca sa vb cu el sa fiti asa ma intai prieteni bati si niste apropouri cum ar fi daca are prietena sau "auzi hai lasa-ma ca stiu ca ma iubesti "sau chestii din astea si dupa cel cunosti asa mai bine cam dupa 3-4 zile ii spui cal placi si vezi atunci ce iese si daca te place atunci eu iti urez bafta multa!

| Ralluuuuu a răspuns:

Sa stai foarte mult timp cu el sa vorbesti cu el

Întrebări similare