Buna .
Incearca sa o privesti in ochi, sa ii zambesti mereu, poarta-te frumos cu ea, fa-o sa rada, razi la glumele ei, in timpul orelor * daca este colega ta de clasa) uita-te la ea. de ce nu vorbesti cu ea? poate ca si ea te place dar ii e rusine sa iti spuna.
Pai sa ii dai atentie dar sa nu fi sufocant.Ca sa devii special pentru o persoana trebuie sa fi divers de toti.Incepe prin a incepe sa te intelegi cu ea pe plan amical, sa fii o persoana in care are incredere si mereu aproape.Ai putea sa ii zambesti cand o vezi, si sa ii dai atentii.
Stai cat mai mult in preajma ei. Vorbeste`i. Daca cere ceva tu sa fi primul care ii sare in ajutor. Daca cineva o deranjeaza tu sa fi primul care o apara.Gasiti subiecte in comun pentru a avea ce discuta. Aproba orice zice ea. [ziceai la nuste raspunsuri, ca u esti mai tupeist de felul tau deci.] incearca sa te dai la ea... in mod direct!
Trebuie sa ii scrii un sms sau prin posta electronica ceea ce simti pentru ea(eu asa am facut)Dar prin semne...nu stiu
O s-o invit la un film si ii zic acolo ( platesc eu )si da deiia sunt tupeist de felul meu si app mersi pentru raspunsuri maine 26.03. 2011 aleg un castigator maine seara
Pai te dai pe langa ea, faci glume si daca vezi ca rade mai faa multe multe .
Te porti frumos cu ea, daca cere ceva nu ezita, ofera-i tu.
Conteaza si sa fii natural/a. Si sunt multe lucruri. Zambestei frumos. mai pune-i mana pe dupa gat.
PaPa pUp