| Cosniceanu_Cosmin_1997 a întrebat:

Cum sa i arati iubitei ca o iubesti?

14 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

E mai greu pentru un baiat sa isi arate/exprime cu adevarat sentimentele pentru o fatawinking
Dar,winking ii arati ca iti pasa de ea[ nu in mod obsesiv si extrem de des - pari fake deja ], esti alaturi de ea cu tot ce poti tu, o sustii in ce face, ii oferi sfaturi cand are nevoie [daca ti le cere], faci gesturi dragute pentru ea cand nu se asteapta, petreceti timp de calitate impreuna, faci sacrificii pentru ea [ daca meritawinking ] si cam astea imi vin mie in minte, sau cel putin asta as astepta eu de la cineva care e indragostit de minewinking
Mai sunt chestii pe partea sexualawinking dar ma abtinwinking ca ma iau lawinking ochi adminii de aiciwinking.

| relian a răspuns (pentru alina2k18):

Poti sa bagi si chestii sexuale ca esti la categoria sex si dragoste sau cum se numeste.Te iau la ochi daca scrii de sex la informatii utilitare laughing

| alina2k18 a răspuns (pentru relian):

Mmmm, ce va mai place shaormawinking
Nu mai bag chestii sexuale ca iar se iau baietii de mine ca sunt labar obsedat sexualwinking sau sunt barbat ce se da fata.

| relian a răspuns (pentru alina2k18):

Ei lasa sa vorbeasca, stii cum e comunicarea este cheia ...nu mai stiu a cui laughing dar de regula este bine sa vorbesti sa comunici cu lumea, chiar de spui prostii tot e bine.Sincer mie nu imi place shaorma laughing bine ma refer la aia cei de mancat, acum la ce alta shaorma ai facut tu referire nici aia nu o s tiu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte, foarte complicat.Iti trebuie aptitudini speciale si un IQ de 200.

| alexwahl a răspuns:

Ii spui si ii demonstrezi asta in fiecare zi. Vorbele fara fapte sunt moarte.

| NYK4u a răspuns:

Da-i 100ron laughing asa vezi daca si ea te iubește.

| alina2k18 a răspuns (pentru NYK4u):

Boss, inainte sau dupa?winking

| NYK4u a răspuns (pentru alina2k18):

Ce mai conteaza, dragostea poate sa apară si inainte si dupa. happy

Da, dar daca ii dai inainte are mai multa incredere in tinewinking.

| NYK4u a răspuns (pentru alina2k18):

Si la sfârșit ii ceri inapoi

Daca nu te-a satisfacut mi se pare normal!

| Luoar94 a răspuns:

Acorda-i atentie, ascult-o atunci cand are nevoie, incearca sa o intelegi atunci cand este suparata sau trista, sa incerci sa te pui in locul ei si sa sa incerci sa o ajuti, sa fii acolo pentru ea, si sa o faci sa simta, prin fapte, prin gesturi, vorbele nu prea ajuta, ok au si ele rostul lor, doar ca oricine este capabil sa,, arunce cu cuvinte,, fa-o sa zambeasca, fa-o sa rada, pastreaza o atitudine pozitiva, chiar si cand nu e totul ok happy, chiar si atunci cand poate te supara, sper sa te ajute happy, asta e pararea mea, cred ca daca tipa merita si mna happy o sa aprecieze, dar nu prea mai sunt multe care apreciaza asta, multe cauta alt ceva.

| andreeacojoc3445 a răspuns:

Ii acorzi timul si atentia ta, o asculti si ii esti mereu alaturi, o tratezi cu respect, esti sincer, ii faci gesturi dragute.

Întrebări similare