| beib93 a întrebat:

Cum sa-i dau iubitului meu de inteles ca as vrea sa-mi faca sex oral?happy

Răspuns Câştigător
| Daniella a răspuns:

Cheia intr-o relatie este comunicarea, asa ca cel mai bine ar fi sa ii spui deschis ca ti-ar place sa iti faca sex oral, si daca este de acord cu asta.Ca poate baiatului nu ii place. Vorbeste cu el si vezi:*

9 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Fai tu sex orallove struck

| DEBrown a răspuns:

Daca ai o pasarica frumoasa iti fac eubig grin

| sylar2007 a răspuns:

Spune-i asa,, iubitule linje ca te bat de nu te vezi''sau

Cobori in jos lucefar bland
si linje printesa asta
De nu ii dai placere
Viata ta va piere

| BDorin a răspuns:

rolling on the floor chiar ma amuza intrebarea asta. dar totusi hai sa iti zic cum mi-a spus mie nevasta-mea rolling on the floor

Ma luat usor, finut, mozoale, sarutari... si dintr-o data imi zice : "Bebe ce ai zice daca am incerca ceva nou?" la care, sincer sa fiu am ramas putin surprins si categoric am zis : "Da, dar ce?" si in momentul acela mi-a facut un sex oral, apoi i-am facut si eu.Bineinteles ca noi discutasem despre acest lucru... si eu unul eram cam dornic sa incerc. dar practic nu stiam cum. si sa fiu sincer. mi se parea gretos happy

Prima impresie dupa, a fost "SARAT" rolling on the floor dar totusi a fost ok

| BDorin a răspuns:

Chiar daca nu eram inca insurat cu ea, tot ii faceam (cel putin o data) daca mi-o cerea, ptc, doream sa incerc

| rainbow_8592 a răspuns:

Spune`i pur si simplu ca ti-ai dori foarte mult sa iti faca sex oralbig grin

| 1234_7760 a răspuns:

1. e baiat nu femeie sa se panichezi la cuvantu ala
2. spune-i ca ai o surpriza, dar nu ii zice ce
3. nu trebuie sa ii dai de inteles. dupa ce ii faci u, intinde-te pe spate iar cand vine sa ti-o bage, zambeste-i si impinge-l de umeri sau de cap in jos tongue

| Predat0r a răspuns:

dsvsd

| Twatwaffle a răspuns:

Baga nasul aici sau TE ARD