| AnAiLuI a întrebat:

Cum sa-i dau papucii prietenului meu din cauza ca este gelos sh posesiv chiar daca il iubesc?

Răspuns Câştigător
| Antonimu a răspuns:

Glozie = iubire
posesivitate = nu vrea sa te piarda.

Daca vrei sa te desparti de un astfel de om si sa dai peste unu care sa se foloseasca de tine si sa nu`i pese de tine. E strict treaba ta happy

12 răspunsuri:
| MikyMi a răspuns:

Spune-i mai intai ca ai nevoie de o pauza sa-ti pui in ordine gandurile, in timpul asta tu iti vei putea da seama cum e mai bine cu el sau fara el, daca te iubeste iti va lasa timp si spatiu sa-ti poti da seama ce simti cu adevarat pentru el si el evident pentru tine. Daca crezi ca e ok fara el, ii poti spune dupa ce ia sfarsit pauza ca trebuie sa puneti punct ca sa va fie mai bine amandorora. iar daca iti va fi greu fara el, o luati de la capat poate chiar mai frumos si totul va fi bine!

| baru a răspuns:

Rapid Fara nici o discutie Mai tarziu va fi mai urat

| devilll a răspuns:

Pai daca zici ca i gelos inseamna ca te iubeste enormbig grin
mai bine pastreazal

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Daca il iubesti il accepti asa cum e.
Cred ca de fapt esti nesigura pe tine si pe sentimentele talewinking

| LuS[z] a răspuns:

Ii spui unei prietene de a ta sa ii dea de inteles ca intre voi lucrurile nu mai merg asa de bine dupa care iti faci curaj si ii spui direct asa e cel mai simplu

| dydy22 a răspuns:

Parerea mea este sa i mai dai o sansa si sa vb cu el si sa i spui sa uite de gelozie daca ramane la fel parerea mea este sa te desparti de el pentru ca daca apare gelozia apare si neincredereea etc si aduce la despartire asa am pat it si eu dar la mine ea era foarte geloasa mie nu imi plac despartirile

| Amrita a răspuns:

Buna. Pai daca il iubesti nu-ti calca pe inima. Incearca sa-i spui problema ta...si poate se va schimba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune-ti la indoiala serios"il iubesc"dupa care vei putea fara prea mult efort.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca il iubesti vorbeste cu el inainte de a-i da papuceiibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai gelozia poate fi ceva ce capeti pe parcurs sau ceva cu care te nasti...in cazul in care tipul este un gelos nativ va fi cam greu sa te desparti de el deoarece el nu se va desparti de tine...

| BiaJ a răspuns:

Intreaba-l daca te iubestebig grinSi daca iti raspunde ca da, atunci spune-i ca daca mai este gelos atunci ii dai papuciihee hee

| Alina_1593 a răspuns:

Fetelor face-ti ce credeti voi ca e mai bine pentru voi.Voi stiti cel mai bine ce trebuie facut.Succes!