| CristinaEduard18 a întrebat:

Cum sa-i demonstrez ca nu am intretinut relatii sexuale cu un alt baiat in afara de el?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Nu văd de ce ai încerca să-i demonstrezi ceva. Vrea să te creadă, bine, nu, la revedere.

Este trecutul tău, viața ta și nu ai de ce să te justifici în fața nimănui.

Iar dacă i-ai deschis sufletul, i-ai spus adevărul și nu te-a crezut, înseamnă că nu merită osteneala. Te desconsideră prea mult pentru a se putea numi "iubit".

31 răspunsuri:
| Alexa0808 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine si imi doresc din suflet sa pot demonstra acest lucru.pentru ca o prietena de-a mea m-a acuzat pe nedrept ca am facut sex cu iubitul ei si mai ales spunandu-i mamei lui.nu stiu ce a fost in capul ei dar daca a vrut sa faca rau eu vreau sa demonstrez ca nu este asa.tin sa precizez ca de cand a fost el este plecat nu m-a atins nimeni.am fost domnisoara cand m-a luat si am ramas pura pana in ziua de azi! se pare ca prietenii in ziua de azi iti sunt cei mai mari dusmani.el a incercat sa ma sarute iar eu l am respins.dar pentru ea vad ca e prea dramatic ceea ce s a intamplat.dar asta nu inseamna ca am facut ceva cu el.s-a petrecut totul sub ochii ei.nu stiu de unde e mintea asta tulbure. e clar ca are ceva la cap.