| antonelk a întrebat:

Cum sa-i demonstrez iubitului ca il iubesc? big grinbig grin orice as zice nu ma crede sad... dati`mi si mie niste ideibatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Danutz_8401 a răspuns:

Hai ca asta-i buna.incearca sa ii faci mai mult pe plac. dar nu te lasa dusa de val... el vede ca faci mereu ca el si te poate folosi.si mai tarziu regreti. fai pe plac doar atunci cand crezi tu ca e bine. si cand poti

24 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

El ar trebui sa aiba mai multa incredere in tine, sau poate are, insa vrea sa ii tot dovedesti ca il iubesti, poarta-te frumos cu el, arata-i k il iubesti, cauta-l, respecta-l, bafta.

| catthshshshs a răspuns:

Fii cat mai naturala si nu mai starui sa ii arati cat de mult il iubesti. S-ar putea ca asa sa faci mai mult rau.
Fetele, ca si baietii au tendinta de a-si lua lumea in cap si incep sa faca "fite" daca vad ca cineva le acorda atentie...Intrebarea mea este : el te iubeste? Sau doar tu il iubesti?winking

| liz23 a răspuns:

Increderea se castiga in timp, dar se pierde intr-o secunda...cu timpul va trebui sa recastigi ce odata ai avut, cu rabdare si incredere in ceea ce simti.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu stiu cum poate sa-ti fie iubit daca nu te crede cand tu incerci sa-i dovedesti un fapt real.

| Linda a răspuns:

Covex robu are dreptate. Daca traind normal cum poti tu dragostea nu se simte iubit, e problema lui. Poate inca nu ati facut dragoste impreuna si vrea sa te forteze in acest fel sa o faci. Sunt unii care nu au fost iubiti de parinti si atunci oricat s-ar stradui partenera tot neiubiti se simt. E super aiurea cu cu astfel de oameni. Eu i-as spune sa-si gasesasca alta care sa-l iubeasca mai mult si l-as lasa in pace.

| Cryssy a răspuns:

Off...Arata-i ca iti pare rau. Cere-i iertare. Arata-i ca vrei sa iti indrepti greseala si ca il iubesti cu adevarat...

| lola a răspuns:

Nu cred ca nu te crede.Cred ca zice doar asa ca ii place sa auda asta si ii place sa i se acorde atentiehappy

| covexrobu a răspuns:

Iti zic eu. Trimite-l la furat daca o persoana nu are incredere in tine ce rost mai are sa te chinui sa ii cersesti iubirea lui ca tu asta vrei sa faci momentan. Eu in locul tau nu m-as chinui. SI el ce ai vrea sa faci ca sa ii arati ca il iubesti sa te arunci de la etajul zece sa sari in fata trenului sau ce anume vrea el de la tine? eu nu pot intelege astfel de tampiti ca altfel nu le pot zice. Sper sa nu te superi pe mine.

| antonelk explică:

Am facut odata ceva si si`o pierdut increderea in mine adica l-am inselat big grin si no acum daca ii zic ca il iubesc nu ma crede sad

| adria_1732 a răspuns:

De ce trebiue demonstratii? Iubirea se simte. Oare el te iubeste? te ai intrebat?

| bebe_7919 a răspuns:

Pai e cam greu sa incerci sa-l faci sa aiba din nou incredere in tine.
1.stai de vb cu el si explica-i, ca il iubesti ca iti pare rau...ca a fost un moment de prosteala si ca ti-ai dat seama ca pe el il iubesti si c iti doresti sa fii cu el
2. fa-i pe plac. dar doar atat cat trebuie si sa nu si-o i-a in kp dupa.
3.repeta-i la infinit ca iti pare rau si ca il iubesti
altceva nu stiu ce sa iti mai zic, deoarece nu am trecut prin situatia ta.oricum.multa bafta. te-am pupat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Iubirea trebuie să se simtă, nu demonstrată.
Sentimentele face dragostea să ardă între 2 persoane.
Demonstrația în asta constă.
Case, vile, piscine, bani, mașini luxoase, etc. azi le ai, mâine nu.
Sentimentele nu se vor stinge niciodată, ele cel mult trec într-un con de umbră și pot prinde contur în orice moment al vieții.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai ca asta-i buna.incearca sa ii faci mai mult pe plac. dar nu te lasa dusa de val... el vede ca faci mereu ca el si te poate folosi.si mai tarziu regreti. fai pe plac doar atunci cand crezi tu ca e bine. si cand poti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de persoana pe care o yubesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trbuıe saı dovedestı nımık ca tu ın sınea ta stıı ca ıl ıubestı lasa-l pe el sa vada lucru acesta ıar daca nu te crede ınseamna ca nu te ıubeste fıınd ca nu are ıncredere ın tıne ıar daca nu are ınseamna ca nu sımte nımık pentru tıne

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfatul meu este ca nu te merıta deloc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sı eu mıam ınselat prıetenu sı ma ıertat nu trbuıe decat sa te ıubeascası se rezolva de la sıne

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! am si eu un prieten iubit care suntem de 2 luni impreuna si in astea 2 luni ne-am certat ne-am impacat dar de cand am inceput scoala el este foarte rece nu ma baga in seama si cand ma baga in seama vine mereu vb de un baiat care i. mi placea de el si el iubitu crede ca sunt cu baiatu acela dar nu e adevarat mereu i. mi ia tel citeste msg asta nu ma deranjeaza dar chestia e ca nu mai simt ca ma iubeste nu mai e alaturi de mine... si chiar ii spuse.sem intr. o zi daca vrea sa ne despartim ca nu mai are rost si el a zis: nu ca te iubesc ceva de genu multe prietene i. mi sp ca ma folosteste doar. nu stiu ce sa zic si ce sa fac eu vreau sa. i demostrez ca il iubi pe el si nu pe al ceva din cauza asta am facut si o cadere de calcu am lesinat chiar tin la el si il iubesc la nebunie dar el mereu se comporta ciudat va rog dati. mi si mie cateva sfaturi va rog frumos :*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sti cum imi arata prietenul ca ma iubeste? imi dadea declaratii la radio ca ma iubeste, imi facea tot felul de chesti cu popze cu noi 2 intr-un program, imi facea poezi...ai putea incerca si u una dintre chestile astea, poate o sa mearga numa, cum spun si pers.de mai jos...sa nu i arati nici prea mult ca si-o ia in cap.BAFTA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si eu sunt cam in aceeasi situatie da ce ar fi sa ii faci o supriza o cina romantica,, lumanari parfumate si lenjerie din dantela.asta ar putea sa mearga...totusi incercarea moarte nu arekissbafta

| bebe a răspuns:

Lasa sa vina totul de la sine

| myhaela_4330 a răspuns:

Sunt intr-o situatie asemanaroare eu il iubesc dar nu stiu cum sa fac ca sa ii demonstrez asta si mise pare ca in ultimul timp ma evita

| emonika a răspuns:

Sincera sa fiu daca tu ii zici de mai mukte ori te iubesc sau in fiecare zi si el zice ca nu te crede ca doar zici asa atunci poate el vrea sa isi bata putin joc de tine ca sa vada daca ca adevarat il iubesti.si daca nu te crede nu ii mai zice lasa-l si pe el sa iti zica daca te iubeste. dar iubirea nu se zice ea se simte si daca 2 persoane zic ca se iubesc atunci simt nu trebui sa zica ca "nu te cre!" asta ee un lucru banal.altceva nu stiu ce sa iti mai zic, oricum baftawinkingte pupz:*

| vanea a răspuns:

Sunt ujn baiat de 16 ani si mam indragosrir intr-o domnisoara de 22 ani maiintii eram prieteni apoi eu a trecut in sentimente. nu stiu o iubesc mai mult ca viata si sunt gata sa-mi pun viitorul meu in miinile ei. si sa o iubesc o viata intreaga... dar nu stiu ce sa fac sa fiu cu ea... ajutor