Buna,pai incearca sa ii faci complimente, sa vorbesti frumos cu ea, sa ii faci eventual si ceva cadouri Si mult succes sper sa ai o relatie de lunga durata!
O sa isi dea seama cu timpu ca o iubesti nu pur si simplu " asta ma iubeste " daca te comporti frumos, mai faci si cate o surpriza ceva atunci fata o sa vada ca tu tii la ea.
si nu uita un lucru: Increderea nu se cere, ci se castiga; iubirea nu se conditioneaza ci se traieste.
Bafta!
Sa ii fi alaturi de ea si cand ii trista si cand ii fericita. Sa o asculti daca vrea sa-ti spuna ceva, chiar daca nu te intereseaza. Vb frumos cu ea, ii arati ca doar ea ii pe primul loc, sa nu o minti, sa-i explici daca ai ceva probleme si nu poti sa vb cu ea s-au sa meri pentru ca daca minti si ea afla adevarul poate sa isi piarda increderea in tine. Fa ce simnti fara resentimente. Norocoasa fata pe care o iubesti. Succes in continuare!
Ca sa o si impresionezi in acelasi timp poti face cum am facut si eu. Vorbesti cu mai multi prieteni la o anumita ora sa ii trimita mesaje cu "ParanoiC te iubeste". sh cand o sa primeask 15-20 msh unu dupa altu...o sa fie ceva placut :d
Fa cum am facut si eu. Vorbeste cu prieteii tai la o ora anume sa ii trimita cte un msg cu "ParanoiC te iubeste"sh o sa fie sh placut impresionata dar o sa vada k si o iubesti. SUCCES
anonim_4396 întreabă: