Nu cred ca trebuie sa ii dovedesti, daca de iubeste o sa te creada, daca nu si vrei neaparat fa-ti un control si arata-i certificatul da nu cred ca este nevoie
Du-te cu el la ginecolog...asta e o solutie.
da daca te iubeste ar trebui sa te kreada fara sai dovedesti ceva.
sau depinde kit sunteti impreuna si cati ani ani apoi puteti face dragoste si singur va vedea asta
Nu trebuie sai dovedesti nimic, daca te iubeste te va crede.dar poate vrea doar sa te dezbraci si sa faci dragoste cu el, sai arati ca esti virgina
Du-te la ginecolog si asa e ce l mai sigur.asa poti sa i dovedesti ce l mai bine
Daca nu te crede, inseamna ca nu te iubeste...prin asta da dovada ca nu are incredere in tine!
Trebuie sa-i dovedesti? Adica scuza-ma, dar cred ca tipu asta incearca sa fure virginitati.
Nu trebuie sa-i dovedesti! ii spui ca esti si daca te iubeste te crede, daca iti cere sa-i dovedesti e un tampit si nu vrea decat SA TE si mai bine ii dai papucii
Nu cred ca este nicio dovada ''obligatorie'' pe care i-ai putea arata-o.
Daca legatura intre voi este stransa, aveti incredere unul in celalalt si va iubiti reciproc, ar trebui sa te creada, pentru ca acea clipa in care are loc contactul sexual leaga mult mai mult doua persoane decat iti poti inchipuii (asta daca este ceea ce ti-am zis mai sus).
Daca nu te crede, inseamna ca nu te iubeste atat de mult incat sa te respecte... si probabil, urmateste acel lucru la tine, ce fac majoritatea baietilor.
Controleaza-te, vorbeste cu el, si daca nu te crede, nu te timp pierdut, sunt altii care iti merita dragostea si increderea.
Ai grija de tine si fi tu cu un pas inaintea lui.
Pupici :*
Sincer si eu sunt de aceeasi parere ca si ceilalti care ti-au raspuns la intrebare...1-daca intr-adevar vrei sa ii dovedesti du-te laun ginecolog...insa 2-parerea mea e ca nu te merita pentru ca nu are incredere in tine! cred ca meriti ceva mai bun! succes si sper sa gasesti solutia cea mai potrivita pentru tine
anonim_4396 întreabă: