"Imi esti mai drag decat orice pe lumea asta","nu mi-as putea imagina viata mea fara tine","te am tot timpul in suflet" ar fi cateva exemple.Inima iti bate, creierul lucreaza, limbajul dragostei te va inspira sa gasesti o multime!
Prin fapte. Cuvintele au si ele rolul lor sunt sarea si piperul intr-o relatie, dar mai importante sunt sentimentele, dovezile de dragoste, sacrificiile, increderea.
In primul rand demonstreazai ca il iubesti. Asta conteaza cel mai mult, cuvintele sunt doar cuvine.Nu au prea mare valoare.
Nu prea ai cum. Parerea mea... Totusi dc nu vrei sa'i spui "TE IUBESC "? Daca chiar nu vrei asteapta sa iti zica el primul
Cred ca ar trebui sa astepti sa-ti zica el primul,si daca nu face acest lucru incearca sa abordezi acest subiect de cate ori poti,fara ca el sa-si dea seama si fara ca tu sa marturisesti, ci doar sa il faci pe el sa marturiseasca, iar tu sa poti sa ii raspunzi "Si eu"
@βoborozzza pai si curvele de pe centura saruta. Crezi ca ele isi iubesc clientii?
@Jess, esti sigura ca il iubesti pe tipul respectiv? Nu confunda iubirea cu admiratia respectiv simpatia!
Cum sa ii dovedesti ca simti ceva pentru el? I-ai apararea, vorbeste frumos cu el, amuza-te. poarta-te ca o amica protectoare, ajuta-l, glumeste cu el, raspunde-i mereu si nu face pe interesanta sau ca ai fi impotriva lui.
Cu drag, Jelli.
Spune-i ca ai face orice sa nu va certati.si ca fata de ceilalti la el chiar tii... spune-i tot ce ai pe suflet.
annapwp întreabă: