Dupa ce iti sune el ca te iubeste, atunci, eventual, ii poti spune si tu, la fel cum ne-ai spus si noua.
Ne cunoastem demult. Am fost apropiati, ne-am ajutat unul pe celalalt. Dar s-a schimbat ceva. In inima mea nu mai esti asa cum ai fost.
Nu vreau sa mai fii prietenul meu. Nu mai vreau sa merg acasa si sa ma gandesc ca puteam sa iti zic.
Eu simt ceva mai mult. Simt cum inima o ia razna in prezenta ta si cum incep sa tremur cand ma atingi. Demult incerc sa iti spun dar mi-a fost frica de un refuz. Mi-a fost frica ca ai sa razi de mine, ca ai sa ma respingi. Dar dupa 6 ani, mi-am facut curaj.
M-am hotarat sa iti spun ca de cand te-am vazut mi-ai ramas in suflet, si am inceput sa te iubesc asa de mult, incat mi-a fost teama ca o sa te pierd si ca amic.
Da. Am zis-o. Te iubesc. Si nu incetez sa ma gandesc la tine. Si poate ai sa ma crezi o ciudata, poate ca ai sa razi de mine. Dar imi asum riscul.Alta optiune nu am. Nu mai puteam tine in mine o iubire asa de puternica.
Vreau sa stiu, daca nu iti cer prea mult, daca ai putea sa ma privesti ca pe o iubita. Daca iti place de mine. Daca tii la mine? Sau ai putea sa tii la mine.
Daca vrei timp sa te gandesti, iti las timp de gandire.
Nu vreau sa te presez.
Iti acord cat timp vrei, numai sa stiu ca raspunsul va fi unul afirmativ. Si care sa ma faca cea mai fericita din lume.
O poti face printr-un mesaj dragut sau ii poti spune in fata.Ii poti spune tot ce simti atunci cand esti cu el, faptul ca te face fericita, ii multumesti pentru toate gesturile frumoase pe care le-ai primit din partea lui iar la sfarsit poti adauga un "Te iubesc, puiul meu". Succes, fara emotii! :*
Îți faci curaj si îi spui pur și simplu. Daca el nu simte la fel nu e cazul sa te intristezi, nu poti obliga pe nimeni sa te iubeasca, dar daca si el te iubeste este perfect. Eu iti urez succes si gandeste-te ca mai bine ii spui odata si iti iei asta de pe suflet decat sa stai sa te intrebi mai tarziu oare cum ar fi fost daca iai fi spus. Nu resti nu castigi. Succes!