Sa ii spui ceea ce ne-ai povestit si noua ca inca mai ti la el si ca vrei sa continuati
daca te-a iubit vreodata sigur o sa va impacati insa daca nu eu zic ca nu merita
Dar de ce v-ati despartit? daca ti-a dat el papucii sa fie clar ca el nu te mai iubeste sau nici nu te-a iubit vreodata. Daca i-ai dat tu papucii, pai depinde de ce? de cand sunteti impreuna etc etc... Daca te-ar fi iubit ar fi venit inapoi daca i-ai dat tu papucii. Acum nu stiu care e situatia voastra.
Ii spui ca inca il mai ibeti si suferi dupa el si vrei sa fi q el din nou si daca te iubeste va vrea
Ar trebui sa ii spui ce simti [ bine,, stiu ca la vorba ii usor iar la practica greu dar] daca nu o vei face el va gasi in scurt timp pe alta ca sa poata uita de tine. Iti sugerez sa ii spui pe mess, acolo e mult mai usor
Pai si eu sunt intr-un fel sau altul in situatia ta! in primul rand intreaba-l cu cine mai este si cum sta cu dragostea caci daca este cu alta fata... nu cred ca vei mai putea avea vreo sansa decat daca te iubeste iar daca nu este cu nimeni il poti intreba daca inca te mai iubeste si din aceasta intrebare vei da in mai multe subiecte daca va iubiti pacat sa nu fiti impreuna... in dragoste si razboi orice este posibil :* eu iti urez bafta cu gajiu si mult noroc!
Stabilestio intalnire si ii explici(apropo o intalnire intr-un loc dragut)un parc etc. apoi ii spui ca nu ai trecut pste relatie si il rogi sa se reinpace cu tina.te-am ajutat? mult noroc!
anonim_4396 întreabă:
lucyaneya întreabă: