Pentru prima oara am opinii diferite de tine oliana, nu fara telefon! ai avut tupeul o data sa-ti lasi sotul pentru'cioara de pe gard', trebuie sa ai bunul simt si tupeul sa-i spui totul in fata...insa sper ca te linistesti cu 'plimbarile'; cand invatam?
Ne casatorim? deci trebuie sa luptam in primul rand pentru casnicia noastra nu sa plecam cu prima tentatie ce ne apare, viata este lunga si mi frica pe viitor...pentru ca de tentatii este plina lumea...
Simplu si direct, ca doar isi stie rolul de ''iubit''!
N-ar fi fost rau sa fi dat si alte amanunte, esentiale pentru un raspuns mai exact!
Oricum ar fi, iti doresc ''bafta'' ca vei avea nevoie de ea, in cazul in care este reala intrebarea si nu un ''sondaj de opinie''
Iti iubesti sotul, iti iubesti "iubitul"? Tu decizi alaturi de cine vrei sa traiesti si cu cine te simti mai bine. De regula, despartirile sunt bruste si directe.
Poti apela si la forme neconventionale gen: internet, telefon etc, dar nu cred ca este corect si moral. Cam socanta intrebarea
Este f complicat...de la inceput puteai sa ii fii spus iubitului tau ca nu vrei nimic serios...doar mici aventuri.asa nu mai punea suflet in relatie. vb cu el fata in fata, explica-i cum sta treaba si ca iti pare rau ca s-a terminat asa. dar nu ii spune direct.pentru ca o sa il ranesti.mai ales daca a pus suflet in relatie
"Face to face" - e cea mai recomandabila versiune, dar sotul te primeste acasa? sunt f curios.
Auleu ce v-a socat... Mai Tepes mai lasa aluziile ca nu ai toate datele problemei. Poate e vorba de o casnicie open-relationship si cei doi au luat hotararea sa diversifice. Poate sotul nici idee nu are despre amant, pentru ca e prea incuiat sa inteleaga. Poate ca amantul a luat-o acum prea in serios si se transforma, iar catea61 realizeaza ca nu-i mai place de el, ca totul a fost o masca, s-a indragostit de o idee nu de un om si vrea sa se rupa relatia cu el, dar inca tine la el si nu vrea sa o faca astfel incat sa sufere. Si la urma urmei, daca tu ai ceva impotriva bigamiei, atunci nu trebuie si restul lumii sa fie la fel de limitati.
In plus, o curva nu intreaba cum se dau papucii, pentru simplul motiv ca are experienta.
@catea61 daca ai avut motive si curaj sa te aventurezi intr-o relatie extraconjugala, poti gasi destul curaj ca sa o termini la fel cum ai inceput-o, in mod direct si sincer.
Nu vad nimic rau de a desparti cu acel care crezi ca nu merita sa fii...insa gindeste-te foarte bine pina a face un pas...
M-ai cam socat... Cum sa ii spui... brusc si direct: baiete s-a terminat aventura, ma intorc acasa sa imi refac viata alaturi de sotul meu. Asta este situatia, te rog nu mi-o face mai grea. Daca tu crezi ca iti va fi greu "face to face" atunci spune-i la telefon si roaga-l sa te ajute sa faci pasul acesta, daca te iubeste si iti vrea binele. Punct.
Hmm... ce iti meriti nickname-ul
pur si simplu ii zici ca numai merge, ca nu vrei sa il ranesti insa asta e situatia. Tu ai o viata pe care vrei sa o traiesti asa cum doresti si acum ai luat o decizie si aceea de a te intoarce la sotul tau.
Asta este sfatul si sincer,
daca as fi fost in locul sotului tau, nu te-as fi primit inapoi, si stii de ce?
Pentru ca acum ai facut-o de 2 ori : prima data ti-ai parasit sotul pentru iubit, iar acum iti parasesti iubitul pentru sot -> o vei face si a3a oara
Te-am pupat!
Sa nu te superi pe mine.este o vorba din batrani, ce am postat eu. dar a fost publicata legea cocosului in monitorul oficial si eu nu stiu? ca oricum sunt papagal deci fidel asta am stabilit acum cateva luni pe TPU.care si cum este. dar ori curva ori adultera e tot aia.sunt doua cuvinte din dex care inseamna acelasi lucru. ori sot si amant nu e aceeasi chestie.
anonim_4396 întreabă: