Bună.
În primul rând tu nu trebuie să râzi când îi vei spune ce sentimente ai față de ea, în caz contra va crede că o iei la mișto. Și rușinea o lași acasă, nu ai ce face cu ea la întâlnire.
Succes.
Pa, pa.
Asigurate prima data ca te place si ea.pai nu stiu.intr ori daca vrea sa fie cu tine.sau pur si simplu ii spui in fata sa vezi cum reactioneaza
O fata nu va rade de tine daca ii spui ca o placi.Sunt sigura, poate doar fata sa fie prea proasta. Dar iti zic eu ca nu va rade de tine. O iei deoparte doar pe ea si ii spui ce simti. Poti eventual sa o iei de mana sa te uiti in ochii ei si sa pari foarte sincer.
Afla si tu cate ceva despre ea, vezi cum e, daca e cu fite s-ar putea sa rada, depinde cum e ea .
Cel mai bine ar fi, sa fiti undeva voi 2 si nimenii altcineva, asa ati putea comunica mai bine si fara rusine.
Daca tu o placi si ea stie, si sa zicem ca ea nu te place...nu o afecteaza cu nimica, ca tu suferi pentru ea sau ca te gandesti la ea intr-un cuvant spus "ca o placi". Dar s-ar putea ca mai tarziu roata sa se intoarca si sa fie invers ca ea sa te placa, si tu sa o uitat ar suferi enorm...Asa ca speram sa te placa si ea asa cum o placi si tu daca nu vrea sa sufere.
Roata mereu se intoarce
Pai sa fi tu insuti si sa fi sincer! si fetele nu prea rad de sentimentele baietilor. eu zic sa incerci sa fi tu si va fi bine! bafta
Uite daca va merge funda plz! Ii vei zice :
-Te iubesc! Nu rade de mine! Dragostea mea e sincera fata de tine, daca o sa accepti iti promit nu vei regreta!
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: