Foarte finut:il prinzi la colt, te urci pe el, si ii soptesti ca il doresti. Efect garantat
Asteapta sa-ti spuna el! Nu se cuvine ca fata sa faca acest pas.
Dar totusi nu iti este frica ca poti ramane insarcinata? De boli? Mai bine astepti pana in noaptea nuntii, oricui barbat ii place sa-si "inceapa" el femeia! :X:X
Cel mai important "cati ani ai?"
E un baiat anume sau la intamplare?
Cum areti? Nai avut o relatie pentru ca nu ai incercat, tie frica, nu-ti place de tip, sa stii ca e greu sa gasesti dragoste adevarata.
+ Iti zic eu mai asteapta ca va veni si momentul potrivit.
Acum ma gandesc ce ciudat ar suna "Buna ma cheama Ana si vreau sa mi-o pui" ))
Oricum bafta.
Zii si u ca ai visat ca ati avut relatii sexuale.si te intrebai oare km ar fi in realitate... apoi incepi sa-l saruti mai pasional... te pui putin p el.il dezbraci d bluza si iti zic eu ca el nu rezista si continua)
bafta:*
Primul pas e sa-l faci sa-si dea seama ca esti interesata de el, de exemplu te uiti la el insistent, ii faci cate-un compliment, ii zambesti, ii faci cu ochiul. De aici incolo e randul lui sa preia initiativa, daca nu o face inseamna ca e prea BLEG si nu merita sa ti-o tragi cu el, cauta altul care are ceva in pantaloni! Nu ai precizat ce varsta ai, daca ai in jur de 16-17 incearca cu baieticeva mai mari, macar 20 de ani, baietii se maturizeaza mai greu decat fetele, desigur exista si exceptii, dar nu-i cazul prietenului tau daca tu intrebi cum sa-i spui ca vrei sa te culci cu el.
cery întreabă:
Andrei5001737 întreabă: